Erzinspor Teknik Direktörü Okan Kopan; “Çalışmanın Sonucunu Alıyoruz!”

0
113

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Erzinspor Teknik Direktörü Okan Kopan, Silivrispor karşısında alınan 4-2’lik galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, çok çalışmanın ödülünü almaya başladıklarını söyledi.

Başarılı olmak için ciddi mesai harcadıklarını kaydeden Kopan; “Güzel bir galibiyet aldık. Oyuncularım bu maçta belirgin bir şekilde taktik oyunlarımıza ve sistemimize bağlı kalarak mücadele ettiler. Sonuç olarak hak ettiğimiz bir galibiyet aldık.

Göreve geldiğimiz günden beri felsefemiz, bireyselin değil takımın ve sistemin başarılı olabileceğiydi ve bu bilinci amaç edinerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Teknik ekibimiz ciddi mesai harcıyor, bununda sonuçlarını görmeye başladık.

Aldığımız bu galibiyeti büyütmemeliyiz. Ortaya güzel şeyler koyacaksak devamını getirmemiz gerekiyor. Bunların yanında güzel olan bir şey daha var. Taraftarımız her geçen gün artıyor ve onların varlıkları bizleri de mutlu ediyor. Başkanımız, yönetimimiz, oyuncularım ve taraftarlarımız ile güzel işler başarabiliriz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here