Erzin’de Kümede Kalma Sevinci

0
76

Nazilli Belediyespor Deplasmanında Puanla Dönen Erzin Belediyespor, Gelecek Sezonun Planlamasını Yapmaya Başladı

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ilimiz temsilcisi Erzin Belediyespor’da ligde kalma sevinci yaşanıyor. Son iki yıl içerisinde girdiği maddi krizden bir türlü kurtulamayan Turuncu-Beyazlı ekip Erzin Belediyespor, Nazilli İlçe Stadında yapılan ve şampiyonluğa oynayan ekiplerden lig ikincisi Nazilli Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı.

Adnan Deniz Kayatepe, Turhan Akbaş ile Mert Baykal’ın yönettiği karşılaşmada ev sahibi Nazilli Belediyespor’un gollerini 23. dakikada Görkem Bitin, 64. dakikada da Burak Özbakır atarken, Erzin Belediyespor’un golleri de 74. dakikada Volkan Yılmaz, 80. dakikada da Gökdeniz Varol’dan geldi. Müsabakanın 87. dakikasında Erzin Belediyespor’dan Yücel Candemir kırmızı kart görürken, 89. dakikada Erzin Belediyespor’un kalecisi Ömer Kavurgacı penaltı kurtararak, deplasmanda kazanılan puana büyük katkı sağlamış oldu.

Alınan bu sonucun ardından, temsilcimiz ligde kalmayı garantilerken, Erzin Belediyespor’un yönetimi ise gelecek sezonun planlamasını yapmaya şimdiden başladı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here