Erzin ve Reyhanlı’dan Malatya Ekiplerine Çelme!

0
128

erzin bldspor11Bölgesel Amatör Lig 3. grup temsilcilerimiz Erzin Belediyespor ile Reyhanlı Belediyespor geçtiğimiz hafta sonu karşılaştıkları Malatya ekiplerini yendi. Reyhanlı Belediyespor’un lider 44 Malatyaspor’u yenmesi, Erzin Belediyespor’un da Malatya İl Özel İdarespor karşısında galip gelmesiyle liderlik el değiştirdi. Son haftalardaki çıkışı ile dikkatleri üzerine çeken Erzin Belediyespor, liderlik koltuğunun yeni sahibi oldu.

Erzin ekibi kendi evinde konuk ettiği Malatya İl Özel İdarespor’u karşılaşmanın 40 ve 60. dakikasında Mehmet Türk, 45. dakikada Melih Balkaş, 72. dakikada da Jeremiah’ın golleri ile 4-0 yenmesini bildi. Puanını 29’a çıkaran Erzin Belediyespor lider 44 Malatyaspor’un yenilmesinin ardından 1 puan üstünlük ile liderlik koltuğuna oturdu.

Reyhanlı Liderliği Hediye Etti…

Malatya deplasmanına giden Reyhanlı Belediyespor ise grup lideri 44 Malatyaspor ile karşılaştı. Karşılıklı yaşanan gol düellosunu Reyhanlı Belediyespor kazandı. Güçlü rakibini 4-3 yenen Reyhanlı Belediyespor da grupta 3. lüğe yükseldi.

Alınan 3 puanla 3’cülüğe yükselen Reyhanlı Belediyespor’un Kulüp Başkanı Hamit Şanverdi; “44 Malatyaspor maçından 4-3’lük skorla galip ayrıldık. Bu başarıyı gösteren futbolcularımı ve teknik heyeti kutluyorum. İlk yarıda istenilen oyununu ortaya koyamasak da ikinci yarı takım oyuncularımız kendilerine inandı ve müthiş bir mücadele vererek, buldukları pozisyonları gole çevirdiler” dedi. Haber: Adil Coşkuner-Erzin

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here