Erzin Bld.spor Cumartesi, Payasspor Pazar Günü Sahaya Çıkacak!

0
110

Spor Toto 3. Ligdeki ilimiz temsilcilerinin bu hafta sonu yapacakları maçların programları ve maçları yönetecek hakemler belli oldu. Üçüncü Ligdeki 6. hafta mücadelelerinde, 1. Gruptaki ilimiz temsilcisi Erzin Belediyespor, Gebzespor deplasmanında puan arayacak. 3. Grup temsilcimiz Payasspor ise sahasında Kocaelispor’u konuk edecek.

Geçtiğimiz hafta sonu Diyarbekirspor deplasmanında puansız dönen Mavi-Beyazlı ekip Payasspor, bu hafta sonu oynayacağı Kocaelispor maçı hazırlıklarını, hafta boyunca Teknik Direktör Mehmet Seçkin nezaretinde kendi tesislerinde sürdürdü. 5 haftalık periyodun sonunda 7 puan toplayabilen ve 11. sırada bulunan Mavi-Beyazlıların Teknik Patronu Mehmet Seçkin; “Bu Pazar günü sahamızda ağırlayacağımız Kocaelispor maçının hazırlıklarını galibiyet üzerine yaptık. Buradan alacağımız 3 puanla geçen haftaki mağlubiyetin telafisini yapmak hedefindeyiz. 9 puanla zirve takibi yapan rakibimizi eli boş göndereceğiz. Bunu da taraftarımızın desteği ile yapacağız” şeklinde konuştu.

Son maçında Silivrispor’u 3 golle mağlup ederek 3 puana ulaşan Erzin Belediyespor ise 6 Ekim Cumartesi günü (Bugün) Gebzespor ile deplasmanda mücadele edecek. Bu zorlu maç için Gebze’ye giden Turuncu-Mavili ekip, Gebze deplasmanından puan ya da puanlarla ayrılmanın hesabını yapıyor. Erzin Belediyespor’un oyuncuları; “Beş haftalık periyotta tam olarak istediğimiz sonuçları alamadık. Geçen haftaki Silivri maçını yeni bir başlangıç olarak görmek ve bundan sonraki karşılaşmalarda daha başarılı sonuçlar almak istiyoruz. Yeter ki istediğimiz desteği görelim!” diyerek camiaya mesaj gönderdiler. Erzin Belediyespor ile Payasspor’un bu haftaki maç programları şöyle olacak: >>>

Gebzespor-Erzin Belediyespor

6 Ekim 2018 Cumartesi Saat: 15.30

Gebze Alaettin Kurt Stadı

Ömer Şivka, Selim Şenöz, Göker Erel

Payasspor-Kocaelispor

7 Ekim 2018 Pazar Saat: 14.30

Payas İlçe Stadı

Tunç Özdemir, Emin Barlas, Kurtuluş Aslan

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here