Hatay Derbisine Hazırlık! Erzin Belediyespor Sıkı Çalışıyor

0
231

erzin bldspor20Hatay Derbisinde, Erzin ve Kırıkhan Temsilcileri Kozlarını Paylaşacak

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta, bu hafta sonu Hatay derbisi heyecanı yaşanacak. İlimiz temsilcilerinden Erzin Belediyespor ile Kırıkhanspor, Pazar günü Erzin İlçe Stadında karşı karşıya gelecek.

Grupta, zirveye oynayan takımlardan Erzin Belediyespor, hafta sonunda Erzin İlçe Stadında oynayacağı Kırıkhanspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Ergün Aytekin nezaretinde sürdürüyor. Yöneticilerinde izlediği antrenmanda futbolcuların bir hayli neşeli olmaları dikkatlerden kaçmadı.

Turuncu-Beyazlı ekip Erzin Belediyespor’da, 4 sarı kart cezalısı Kaleci Yaşar Memişoğulları bu hafta oynanacak olan Kırıkhanspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Takımda sakat veya başka cezalı futbolcu ise bulunmuyor.

Erzin Belediyespor Teknik Direktörü Ergün Aytekin, bu maça çok iyi hazırlandıklarını belirterek; “Çalışmalarımız neşe içerisinde geçmektedir. Bu hafta sahamızda misafir edeceğimiz Kırıkhanspor karşısında üç puan kazanmayı hedeflemekteyiz. Tüm taraftarlarımızı desteğe davet ediyor ve karşılaşmanın centilmenlik içerisinde geçmesini arzu ediyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here