Ersin Aka’dan Başkan Şimşek’e Beşiktaş Forması!

0
285

Erzin’in yetiştirdiği başarılı futbol hocası Ersin Aka, Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek’i makamında ziyaret etti. Şuanda Beşiktaş Spor kulübünde Kondüsyoner olarak görev yapan Aka; “Beşiktaş’ta Erzin’li olarak görev yapmak benim için büyük onur kaynağıdır” dedi.

Geçtiğimiz futbol sezonunda Erzin Belediyespor’ın teknik sorumluluğu görevini başarı ile yerine getiren, şuan da Süper Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş Spor Kulübünde Kondüsyoner olarak görev yapan Ersin Aka, Başkan Şimşek’e gerçekleştirdiği ziyarette, Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba ve futbolcuların imzası olan Beşiktaş formasını hediye etti.

Türkiye’de futbol takımlarının 4 büyüklerinden biri olan Beşiktaş Kulübünde bir Erzinli olarak görev yapmanın kendisi için büyük onur kaynağı olduğunu söyleyen Aka; “Memleketimin adını her yerde duyurmaya çalışmaktayım. Güzel memleketim olan Erzin’de görev yaptığım süre içerisinde bana her türlü konuda destek olan başta Belediye Başkanımız Sayın Kasım Şimşek’e, futbol camiasına ve Erzin halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Şimşek ise; “Memleketimin yetiştirmiş olduğu genç ve başarılı insanları böyle önemli noktalarda görmek bizim için büyük övünç kaynağıdır. Geçtiğimiz yıl futbol takımımıza gösterdiği öz verili çalışmalarından dolayı bende kendisine teşekkür ediyor, çok sevdiği spor hayatında başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here