Erhan Aksay Futbol Turnuvasında Hatay Şampiyonu Defne Belediyespor

0
84

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 35. Erhan Aksay Futbol Turnuvasının finalinde Hatay Şampiyonu, Füsun Sayek Arsuz Belediyespor’u 2-1 mağlup eden Defne Belediyespor oldu. Esentepe Tesislerinde yapılan ve Hatay Bölgesi Hakemlerinden Mustafa İnan, Ömür Akay ile Ahmet Yapıcı’nın yönettiği karşılaşmada Defne Belediyespor’un gollerini Sezgin Koçak ile Uğur Bingöl (k.k.) atarken, Füsun Sayek Arsuz Belediyespor’un golünü de Fuat Uruç kaydetti.

Defne Belediyespor Şampiyonluk Kupasına Kavuştu

Hatay Şampiyonu olan Defne Belediyespor, maç sonunda şampiyonluk kupasına kavuştu. Defne Belediyespor’a kupasını Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş verirken, ikinci olan Arsuz Belediyespor’a da kupasını Merhum Erhan Aksay’ın eşi Meziyet Aksay, Hatay Milletvekili Suzan Şahin ile Başkan Savaş’ın eşi Nazar Savaş birlikte verdiler.

Final müsabakasını Hatay Milletvekilleri Suzan Şahin ve Mehmet Güzelmansur’un yanı sıra Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven ile Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel de izledi.

Sever İle Dik’e Teşekkür Plaketi

Mücadele sonunda Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, verdikleri hizmetlerinden dolayı, Destek Hizmetleri Daire Başkanı ve Erhan Aksay Futbol Turnuvası tertip kurulu Başkanı Ramadan Sever’e ve Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkan Yardımcısı ve Körfez Grubu sorumlusu Ayhan Dik’e verdikleri başarılı hizmetlerinden dolayı plaket verdi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here