Ergin, Kırıkhan’ın Köylerini Ziyaret Etti

0
85

sadullah-kırıkhan1Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, Kırıkhan İlçesine bağlı köylere ziyaretlerde bulundu. Kırıkhanlılar tarafından büyük sevgi gösterisi ile karşılanan Ergin; “Bal arısı bal yapar, diğerleri vızvızlar durur. Ben makam derdine düşen biri değilim. Bana Hatay’ın karşı karşıya kaldığı riskleri, tehditleri bertaraf etmek, Hatay’ın geleceğini imar etmek üzere doğru kadroların oluşturulması ve Büyükşehir’e yakışır hizmetlerin Hatay halkına sunulması için bizzat Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından görev tebliğ edildi. Hatay’ın Ak Parti öncesine kadar aldığı hizmetler ile Ak Parti döneminde yapılan hizmetleri ölçün, biçin, tartın” dedi.

Ergin ve beraberindeki heyet, Kırıkhan ilçesine bağlı Camızkışlası, Kaletepe, Demirkonak, İncirli, Yalangoz, Abalaklı, Çataltepe, Torun ve Gölbaşı Köylerine ziyarette bulundu.

sadullah-kırıkhan2

İnsanlığın bittiği, öldüğü Suriye’de yanan ateşin Hatay’a sıçraması için bazı illegal örgütlerin çalışma içinde olduğunu hatırlatan Ergin; “Reyhanlı ilçemizde insanlığın canileşmesine eş tablo yaşandı ve 53 masum insanımız bombalama olayı sonrasında hayatlarını kaybetti. Suriye’de yaşanan dramdan dolayı canını kurtaran ve ülkemize sığınan 600 bin Suriyeli vatandaşa yardım da bulunuyoruz. Bu zalimlere, ahlaksızlara alkış tutanlara, Allah fırsat vermesin. Hatay insanı sağduyuyu ön planda tutarak direndi. Reyhanlı ilçemizde istedikleri sonucu elde edemeyen bu zalimler, bizi birbirimize kırdırtmak ve çatışma ortamı yaratmak istiyorlar. Hatay’ı kaşıdılar, kanatmak istediler, Allah’a çok şükür istediklerini elde edemediler” diye konuştu.

Hatay’a yapılan yatırımlarda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın çok büyük destek olduğunu vatandaşlara aktaran Ergin; “Bürokrasiyi aşmada, projelerin uygulanmasında sayın Başbakanımız Hatay’a hep sıcak baktı ve ‘Söz konusu Hatay ise verin gitsin, yapın gitsin’ diyerek Hatay’ı diğer illere göre hep ayrı bir yerde tuttu” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here