Ergin; “Hatayspor Olarak Kolej Havasını Yakaladık!”

0
72

hatayspor1121 Temmuz’dan itibaren Ankara Kızılcahamam Patalya Otelde kampa giren ve yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Hatayspor’un birinci kamp dönemi bugün sona eriyor. Birinci dönem kampı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Hatayspor Basın Sözcüsü ve Taraftar Sorumlusu Sadullah Ergin, Teknik Direktör Ahmet Taşyürek, antrenörler İlhan Palut, Zafer Uysal, Metin Kantarcı idaresindeki takımın, fizik, kondisyon, güç ve dayanıklılık açısından önemli bir konuma geldiğini belirtti.

Futbolculara verilecek üç günlük izinin ardından ikinci etap kampın 10 Ağustos tarihinde Bolu Koru Otel’de başlayacağını da sözlerine ekleyen Ergin; “Eski ve yeni futbolcularımızın tamamen kaynaştığı, güzel bir arkadaşlık ortamının oluştuğu Hatayspor, kolej havasını yakaladı. Bolu’da ilk hazırlık maçımızı 12 Ağustos tarihinde Gürcistan’ın 1. lig takımı ile oynayacağız. İkinci hazırlık maçında 13 Ağustos’ta Sakaryaspor ile karşılaşacağız. Bayrampaşaspor, Bandırmaspor ve Alanyaspor ile oynanacak maçların tarihleri de daha sonra belli olacak” dedi.

Şampiyonluğun En Güçlü Adayı Biziz!

2013-2014 sezonunun fikstürünün çekildiğini ve yeni sezonda ilk rakibin Gümüşhanespor olarak belirlendiğini de kaydeden Ergin, fikstürle ilgili değerlendirmesinde; “Gümüşhane deplasmanı ile başlayıp kendi sahamızda Tokatspor maçı ile devam edecek 34 haftalık maratonda herkesin maddi ve manevi desteğine ihtiyacımız olacak. Çekilen fikstürden memnunuz. Avantajlı fikstürü puanlara dönüştürerek adım-adım hedefe ilerleme amacındayız. Biz teknik heyet ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz. Grubumuzda Göztepe, Yeni Malatya, İnegöl, Aydın gibi güçlü takımlar olabilir ama hiç birinden çekinmiyoruz. Hatayspor şampiyonluğun en büyük adayıdır” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here