Ergin, Dörtyollularla da Buluştu!

0
49

sadullah ergin35“İstihdamın, Ticaretin Başkenti Olacaksınız”

Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, 30 Mart yerel seçimler öncesinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ergin, bu kapsamda Dörtyol’da vatandaşlarla bir araya geldi ve birçok konuda müjdeli haberler verdi.

İlçede ilk olarak Dörtyol Çarşı Esnafını ziyaret eden Ergin, ‘hayırlı işler, bereketli kazançlar’ dileğinde bulunarak esnaf ile sohbet etti, hal hatır sordu. Dörtyol esnafı, Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin ve beraberindeki heyetin göstermiş olduğu nezaketten dolayı teşekkür ederek, 30 Mart tarihinde yapılacak olan mahalli yerel seçimlerde başarılar dilediler.

Devlet Hastanesi Projesi Tamamlandı

Dörtyol İlçesi Çaylı Caddesi üzerinde vatandaşlarla buluşan Ergin, 300 kişilik Dörtyol İlçe Devlet Hastanesi projesinin tamamlandığını ve en kısa zamanda yapım ihalesine geçileceğini müjdeledi. Binlerce Dörtyollu vatandaşın katılımı ile düzenlenen mitingde konuşan Ergin; “Dörtyol İlçesi, Hatay’ın göz bebeği olacak. Hatay’da Türkiye’nin göz bebeği olacak” dedi.

Dörtyol ve çevresine yapılacak olan yatırımlar ile bu çevrede ikamet eden tek bir gencin bile işsiz ve aşsız kalmayacağını hatırlatan Ergin; “Bizler, Ak Parti iktidarı olarak Hatay’a fabrikaların kurulması, yeni istihdam alanlarının oluşması kısacası işadamlarının yatırım yapması için alt yapı problemini çözdük. İskenderun, Payas, Erzin, Dörtyol, Hassa ve diğer ilçelerimiz istihdamın, ticaretin başkenti oluyor. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

3 Barajımızın Yapımı Sürüyor!

30 Mart mahalli seçimlerinde vatandaşların, hizmet siyasetine devam edilip edilmeyeceği konusunda oy kullanacağını hatırlatan Ergin; “Hiçbir ilde 3 baraj inşası aynı anda yapılmıyor. Söz konusu Hatay olunca Sayın Başbakanımızın emri ile üç ayrı barajın yapımına başlanıldı ve Allah’ın izni ile bu yıldan itibaren barajlar, sırası ile halkımızın hizmetine girmiş olacak. Böylelikle Hatay genelinde bulunan toprakların %90’ı sulanabilir hale gelecek. Çiftçimizin geliri kat ve kat artacak. Bu gelir artışı Hatay’ın sosyo ekonomik dengesini pozitif yönde etkileyecektir” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi’nin bütün ilçelerde şubelerinin olacağını da hatırlatan Ak Partili Ergin; “Büyükşehir Belediyesi bütün ilçelerimizde kurulacak olan şubeler ile vatandaşlarımıza hizmet sunacak. Hizmet ayağınıza kadar yapılacak. Bende belli günlerde ilçelerimizde kurulu bulunan büyükşehir belediye şubelerinde görev yaparak, sizlerle beraber olacağım” dedi.

Dörtyol’a Fakülte Müjdesi…

Dörtyol’da fakültelerin de açılacağını vatandaşlara duyuran Ergin; “MKÜ’nün dışında İskenderun merkezli ilimize yeni bir Teknik Üniversite kurulacak. İskenderun, Payas, Dörtyol, Erzin ilçelerinde fakülteler kurularak, bilgi birikimine sahip donanımlı genç mühendisler, teknikerler yetiştirilecek. Yapımı tamamlanmış olan fabrikalarda görev alacak bu gençler, Hatay’ın ekonomisine büyük katkı sağlayacaklar” şeklinde konuştu.

“30 Mart tarihinde Bilgehan Aksoy arkadaşımızın Dörtyol Belediye Başkanı yapacağınıza inanıyorum” diyen Ergin sözlerini şöyle tamamladı; “İlçe belediyenizin arkasında Büyükşehir Belediyesi olmazsa hizmet eksik kalır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here