Civelek’ten TEMAD’a Ziyaret!

0
90

civelek-temad1Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD)’ni ziyaret eden İskenderun Belediye Başkanı ve CHP Adayı Dr. Yusuf Civelek, dünyada ve ülkemizde de iklim değişikliği yaşandığına dikkati çekti. Civelek, belediye başkanlığı süresince yaptığı çalışmalar ile İskenderun’u küresel iklim değişikliğine hazırladığını belirtti.

Seçim çalışmaları çerçevesinde TEMAD’ı ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Civelek’in bu ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Kazım Çakır; “İskenderun’da 5 yılda kent için neler yaptığınızı görüyoruz. Çocukluğumuzda İskenderun’un minik bir simgesi vardı oda iskeleydi. Bunun yeniden kazandırılması ve o nostaljinin yeniden yaşatıldığı için ayrıca size teşekkür ediyoruz. Çalışmalarınızın bu hızla devam etmesi dileğiyle, sizlere destek vermeyi şiar edinmişiz” dedi.

civelek-temad2

İnsanlar için yaptığımız çalışmaların fark edilmesinin kendilerini mutlu ettiğine işaret eden Başkan Civelek; “Malumunuz dünyada olduğu gibi ülkemizde de küresel iklim değişikliği aşinadır. O nedenle buna karşı öncelikli işimiz su şebekesini yenilemek ve su ihtiyacını gidermeye yönelik çalışmalar yaptık. Drenaj kanalları ile altyapı sorununu çözdük. Kısaca bizler İskenderun’u küresel iklim değişikliğine hazırladık” diye konuştu ve yapılan diğer çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here