Emniyet Müdürü Güneş’ten ‘Tatlı’ Etkinlik!

0
182

İskenderun’un hemen her noktasında sürdürülen ‘Güven ve Huzur’ denetimleriyle halkın takdirini toplayan İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, örnek olacak bir uygulamaya daha imza attı. Okul ziyaretleri gerçekleştiren Emniyet Müdürü Güneş, öğrencilerle kucaklaşarak onlara çikolata dağıttı.

Özellikle okul çevrelerinde öğrencileri suça teşvik edecek, zararlı alışkanlıklara sevk edecek ve güvenliği tehdit edecek unsurlarla büyük bir mücadele başlatan İskenderun Emniyeti, kentimiz genelinde öğrencileri koruma altına alarak büyük takdir toplarken, velileri de rahatlattı.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak öğrencilerin yanlarında olduklarını hissettirmek amacıyla tüm ekip ve personelini seferber etmekten çekinmeyen İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, dün de bazı okullara giderek, öğrencilerle sohbet etti ve onlarla kucaklaştı. Tüm öğrencilere çikolata dağıtarak devlet sıcaklığını hissettiren Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, okul güvenliğine her zaman önem verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini söyledi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here