Emniyet Müdürü Güneş, Ortodoks Kilisesini Ziyaret Etti

0
235

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi Vakıf Yönetimine iade-i ziyarette bulundu.

Ortodoks Kilisesi Vakıf Başkanı Can Teymur ve yönetimi, Kilise Ruhani Lideri Dimitri Yıldırım ve cemaat üyeleri tarafından karşılanan Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, sıcak ve samimi karşılamadan ötürü teşekkürlerini sundu.

Nazik ziyaretinden ötürü Müdür Güneş’e şükranlarını sunan Vakıf Başkanı Can Teymur; “Nazik ziyaretinizden ötürü pederimiz, cemaatimiz ve vakfımız adına sizlere teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler, tüm vatandaşlar başına yastığa rahat koyabiliyorsa bu emniyet mensuplarımızın özverili çalışmasından kaynaklanmaktadır.

Sizin göreve başlamanızla birlikte kentimizde devletimizin varlığı daha da hissedilmeye başladı. Hem trafik, hem asayiş yönünden yapılan ciddi çalışmaları görmekte ve takdir etmekteyiz. Tam bir disiplin geldi. Bu doğrultuda sizin nezdinizde, tüm emniyet mensuplarımıza özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Teymur, Müdür Güneş’e, Aziz Nikola ve Aziz Corç Kiliseleri hakkında bilgiler de aktardı.

Sıcak ve samimi karşılamadan ötürü teşekkürlerini ileten İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş de, vatandaşların huzuru için gece gündüz demeden görevlerinin başında olduklarını ifade ederek; “Vatandaşımızın hakkını korumamız gerek. İnsanlarımız huzurluysa, sokakta rahat geziyorsa amacımıza ulaşmışız demektir. Ben toplantılara arkadaşlarımızdan her zaman empati kurmalarını istiyorum.

Ailenize nasıl davranılmasını istiyorsanız sizde vatandaşa öyle davranın diyorum. Devletin girmediği yere başka güler girer bu yüzden devletin girmediği yer olamaz. Telefonum 24 saat açıktır, ne zaman ihtiyacınız olursa arayabilirsiniz” diye konuştu.

Hoşsohbet ortamında geçen ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here