Emniyet Müdürlüğünün Sosyal Destek Projeleri Sürüyor

0
120

emniyet haber1İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Destek ve Koruma Programı (ÇOGEP) kapsamında Çanakkale Gezisi düzenlendi.

Hazırlanan ve uygulamaya konulan “Umut Güvercinleri” isimli proje ile lise 11. ve 12. Sınıf öğrencileri, 5 ili kapsayan Çanakkale Gezisine, dün İlçe Emniyet Müdürlüğü önünden, İskenderun İlçe Emniyet Müdür vekili Yavuz Arısoy, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fahrettin Çelik, Emniyet personeli ve aileler tarafından törenle uğurlandılar.

35 öğrenciden oluşan ilk grup 02-08/09/2013 tarihleri arasında Konya, Bursa, İstanbul, Çanakkale ve Ankara (Konya Mevlana Müzesi ve tarihi camileri, Orhan Gazi ve Osman Gazi Türbeleri, Ayasofya Müzesi, Dolmabahçe Sarayı, Topkapı Sarayı, Panaroma 1453 Sergisi, Eminönünden Özel Tekne ile Boğazda 1 saat sürecek tekne gezisi, Miniatürk Gezisi, Seyit Onbaşı, Namazgah Tabyaları, Soğanlıdere Şehitliği, Alçıtepe, Ertuğrul Koyu, Yahya Çavuş Şehitliği ve Abide-i Hürriyet gezileri, Kabatepe, Mehmetçiğe Saygı Anıtı, Kanlısırt, 57. Alay Şehitliği, 261 rakımlı tepe, Conkbayırı ve Bigalı Köyü, Anıtkabir, Anıtkabir Ziyareti ve Anıtkabir müzelerinin gezilmesi, Harikalar Diyarının ziyareti) illerini kapsayacak gezi programı ile unutulmaz bir tarihi gezi için yola çıktılar.

İlçe Emniyet Müdürlüğüne teşekkür eden veliler, belki de çocukların hayatları boyunca böyle bir şansı bir daha yakalayamayacaklarını söylediler. Veliler, 5 gece 6 gün sürecek geziye çocuklarını uğurlarken duygu dolu anlar yaşadılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here