Eğitim İstişare Toplantısı, Hayriye Ahmet Açıkgöz İlkokulda Yapıldı

0
359

İçişleri Bakanlığının ve Hatay Valiliğinin talimatları doğrultusunda uygulanmakta olan “Halk ile Buluşma ve Eğitim İstişare Toplantısı” ilçemizde de düzenli olarak icra ediliyor.

Bu kapsamda, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in başkanlığında, gerçekleştirilen ‘Halk İle Buluşma ve Eğitim İstişare Toplantısı’nda devlet okullarımızın genel durumu ve eğitim hizmetlerinin işleyişi hakkında çözüm odaklı istişare yapıldı.

Düğünyurdu Mahallesindeki Hayriye Ahmet Açıkgöz İlkokulu ev sahipliğinde, Kaymakamımız İskender Yönden’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ve Şube Müdürü Ahmet Yanmaz ile civardaki diğer okullarımızın idarecileri, okul aile birliği üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Kaymakam Yönden, toplantı öncesinde okul binasını gezerek, okulun genel durumuna yönelik yaptığı incelemenin ardından okul idarecilerimiz, okul aile birliği üyelerimiz ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, sorun ve ihtiyaçlara yönelik detaylı bir istişare yaptı.

İlk olarak toplantıya ev sahipliği yapan Hayriye ve Ahmet Açıkgöz İlkokulu Müdürü Özkan Siler tarafından okulun genel durumu hakkında bilgi aktarımı yapılmasının ardından civarda bulunan anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki devlet okullarının idarecileri tarafından da bilgi paylaşımı yapılarak, okullarımızın genel durumu ve eğitim hizmetleri işleyişi hakkında çok yönlü bir değerlendirme yapıldı. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here