Eczacı Teknisyenleri Derneği, MHP’yi Ziyaret Etti

0
126

Çelik; “İlişkilerimizi Dostluk İçinde Tutmak İstiyoruz”

Geçtiğimiz günlerde yaptıkları genel kurulla yeni yönetimini belirleyen İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği ziyaretlerini sürdürüyor.

Çeşitli ziyaretlerde bulunarak yeni yönetimini tanıtan İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği önceki gün de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Ziyarette yeni yönetim kurulunu MHP Yöneticilerine tanıtan Eczacı Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik; “Biz, STK’lar ve Siyasi Partilerimizin bu tür dostluk ziyaretlerine önem vermeleri gerektiğini düşünüyoruz. Toplum, kavga, gürültü değil, dostluk görmek istiyor. Bu nedenle STK’lara, Siyasi Partilere büyük görev düşüyor. Biz dernek olarak ilişkilerimizi hem sıkı hem dostluk içinde tutmak istiyoruz. Üzerimize düşen bir görev olursa seve seve yaparız” şeklinde konuştu.

Ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt da; “Sözlerinize hak veriyorum. Bu ilişkileri sıkı tutmak gerekiyor. Siz dernek olarak bu konuda güzel bir örnek teşkil ediyorsunuz. Toplumumuz kavgalardan bıktı artık. Yapıcı ilişkiler istiyor. Demokrasilerin gelişmesi de böyle olur. Yeni yönetiminizi kutluyor ve başarılar diliyorum” diyerek ilişkilerin sıcak tutulması konusunda hemfikir olduğunu dile getirdi. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here