CHP’li Kadınlardan “Hatay Hakkını İstiyor” Kampanyasına Destek

0
99

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş tarafından başlatılan “Hatay Hakkını İstiyor” kampanyasına destek veren Cumhuriyet halk Partisi İskenderun Kadın Kolları, Havuzlu Çarşıda açılan stantta bir araya gelerek Hatay’ın 4. Teşvik Bölgesinden 5. Teşvik Bölgesine alınması için imzalarını attılar.

Burada bir konuşma yapan CHP Kadın Kolları Başkanı Nilgün Selçuk, yanı başımızdaki savaş nedeniyle işsizliğin daha da arttığını ifade ederek; “İşsizlik gittikçe artıyor. Bizler Hatay’ın 4. değil 5. Teşvik bölgesinde olmasından yanayız. Bizler Osmaniye ya da Maraş’tan önde değiliz. Yatırımların çoğalmasından yanayız. Ayrıca biz burada çalışırken imza stantlarını güneşin altından gölge bir kenara çekemedik. Günlerdir stantlarda görevli olanlar güneşin altında imza topladılar.

Hatay için bu imzayı toplayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. İskenderun Belediyesi, İmza toplayan arkadaşlarımızın stantlarını gölgeye bile çekmelerine izin vermedi. CHP Kadınları olarak Hatay hakkını istiyor imza kampanyasına destek verdik. İskenderun Belediyesini bu tutumundan dolayı kınıyorum”  dedi.

Konuşmanın ardından CHP’li kadınlar Hatay Hakkını istiyor” kampanyasına imzalarını attılar. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here