Eczacı Teknisyenleri Derneği CHP’yi Ziyaret Etti

0
106

“STK’lar Arasındaki Dostluk Bağı Güçlü Olursa, İskenderun Kazanır”

Yeni yönetimini belirleyen İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği yeni yönetimlerini tanıtım ziyaretlerine devam ediyor.

Önceki gün de Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanlığını Cemal Çelik Başkanlığında ziyaret eden dernek yönetimi, CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve yönetimi tarafından karşılandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu; “Sizin gibi dernek pek bulunmaz. Hem birbirinize bağlısınız, hem çok aktif çalışıyorsunuz. Tüm sivil toplum kuruluşları daha sıkı ilişkiler içinde olsa, İskenderun’da kendiliğinden bir kent lobisi oluşur. Sizi takdirle izliyoruz” diye konuştu.

 

İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik de 20 yıldır dernek başkanlığını yürüttüğünü hatırlatarak; “Bu kentte kurulu bir dernek olarak görevlerimiz dışında toplumla bütünleşmenin çabası içindeyiz. Övgü dolu sözlerinize derneğim adına teşekkür ediyorum. Biz atacağımız her adımda toplum yararını gözetiyoruz. Bu ziyaretleri sık yapıyoruz. Çünkü, sivil toplum kuruluşları arasındaki dostluk bağı ne kadar güçlü olursa, sonuçta İskenderun kazanır” şeklinde konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here