Duygu İnce’nin Cenaze Namazında Gözyaşları Dinmedi!

0
123

İskenderun Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Kemal İnce’nin vefat eden eğitimci eşi Duygu İnce için, Merkez Kaptanpaşa Camisinde öğle namazını müteakip cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze törenine, İnce ailesinin yanı sıra, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve başkan yardımcıları, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, İskenderun Devlet Hastanesi doktor, hemşire ve çalışanları, Merhume Duygu İnce’nin öğretmen arkadaşları ve öğrencileri ile çok sayıda kişi katıldı.

İskenderun Kılıç Ali Paşa İlkokulunda sınıf öğretmenliği yapan ve iki çocuk annesi olan Duygu İnce’nin cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Mersin’de Asri Akkent Mezarlığında defnedilmek üzere yola çıktı.

İskenderun Gazetesi olarak, merhumeye Tanrı’dan rahmet, eşi Dr. Kemal İnce başta olmak üzere ailesine, mesai arkadaşlarına, öğrencilerine ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here