Düştüğümüz Yerden Geri Kalkacağız!

0
24

İskenderunspor, 24 Erzincanspor Karşısında Varlık Gösteremedi

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor, Anagold 24 Erzincanspor karşısında fazla bir varlık gösteremeyince rakibine 4-1 mağlup oldu. Bu beklenmeyen farklı mağlubiyet Turuncu-Mavili camiayı şoka uğrattı.

Kulüp Başkanı Hakan Bolat, elde edilen kötü sonucun ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile düşüncelerini paylaştı. Başkanlık dönemi boyunca takımın ilk defa 4 gol yediğini belirten Bolat, ‘Düştüğümüz yerden geri kalkacağız!’ mesajı verdi.

Bu arada Turuncu-Mavili yönetim, bir süredir boş olan Teknik Direktörlük koltuğu için Koray Palaz ile anlaştı.

Erzincan Karşısında Kötü Performans, Kötü Sonuç

Temsilcimiz İskenderunspor, Anagold 24 Erzincanspor karşısında kötü bir performans sergiledi ve rakibine 4-1 mağlup oldu. İstanbul’da Esenler Erok Stadında oynanan, Hasan Kaçar, Tuncar Ercan ile Mehmet Ali Vardar hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada Anagold 24 Erzincanspor’un gollerini 6 ve 48. dakikalarda Çınar Tarhan, 39. dakikada Yunus Tarhan ile 60. dakikada Ziya Alkurt attı. Temsilcimiz İskenderunspor’un tek golünü 88. dakikada Muhammed Demirci kaydetti. Erzincan temsilcisi karşısında oldukça tutuk bir futbol sergileyen Turuncu-Mavili ekip İskenderunspor’da, Ahmet Devret 89. dakikada ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart görerek, bir sonraki maçta cezalı duruma düştü.

Teknik Direktörlüğe Koray Palaz Getirildi

Temsilcimiz İskenderunspor’da yönetim, bir süredir boş olan Teknik Direktörlük konusunda da kararını verdi. Turuncu-Mavililer Koray Palaz ile anlaştı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre; “Kulübümüz, Teknik Direktörlük konusunda Koray Palaz ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlamıştır. Anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diler, Teknik Direktörümüz Koray Palaz’a kulübümüzde başarılar dileriz” denildi. Turuncu-Mavili kulübün başına geçen Koray Palaz son olarak Afyonspor’da görev aldı.

Gerekli Tedbirleri Alacağız, Toparlanacağız

Kulüp Başkanı Hakan Bolat, Anagold 24 Erzincanspor karşısında elde edilen kötü sonucun ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Yaptığı paylaşım ile düşüncelerini spor kamuoyu ile paylaşan Başkan Bolat, bu mağlubiyetin hiçbir mazereti olamayacağını kaydederek; “İskenderunspor’a Başkan olduğumdan beri ilk defa bir takımdan 4 tane gol yedik. Öncelikle Erzincanspor’u tebrik ederim. Tabi ki bu mağlubiyetin hiç bir mazereti olamaz Gerekli tedbirler alınacaktır. Çok üzüldük ve taraftarlarımızı da çok üzdük. Toplanacağız ve travmalarımızı atlatıp düştüğümüz yerden geri kalkacağız. Hakkınızı helal edin, saygılarımla!” şeklinde açıklamalarda bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here