Dörtyollu Öğrenciler Atık Pil Verdiler Satranç Aldılar

0
91

atık pil kampanyasıHatay Büyükşehir Belediyesi’nin başlatmış olduğu atık pil toplama kampanyasına Dörtyol Atatürk Ortaokulu duyarsız kalmayarak, destek verdi.

Geçtiğimiz günlerde yapmış oldukları yılsonu sergisi ile ilçeye damga vuran Atatürk Ortaokulu bu kez de Hatay Büyükşehir Belediyesinin başlatmış olduğu ‘atık pil toplama’ kampanyası ile ilde ses getirdi.

Bir adet pilin 1 m3 topraktaki milyarca canlıyı öldürdüğü için doğaya atılmaması gerektiği sürekli dile getirilirken, Büyükşehir belediyesinin başlatmış olduğu kampanyaya Dörtyol Atatürk Ortaokulu duyarsız kalmayarak projeye destek verdi.

Kampanyaya öğretmen, veli ve öğrencileri ile yoğun çalışmalar yaparak katılan Atatürk Ortaokulu Dörtyol genelinde birinci oldu, İl genelinde ise dereceye girdi. Başarılarının sonucunda Hatay Büyükşehir Belediyesi temsilcileri tarafından ziyaret edilerek okula satranç takımları hediye edildi.

Okul Müdürü Alaittin Karayiğit bilimsel, toplumsal, kültürel, sanatsal hiçbir konuda duyarsız kalmayacaklarını belirterek Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne bu ince ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Haber: Sedat İskenderoğlu/Dörtyol (Hatay)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here