Dörtyol İlçe Tarım 1 Gol Averajı İle Grup Şampiyonu

0
134

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Erhan Aksay Turnuvası Körfez Grubunda spor sahalarında ender görülen bir şampiyonluk yaşandı.

Turnuvanın son haftasında B Grubunda 12 puana sahip olan ve 1 gol averajı ile lider durumda olan Dörtyol İlçe Tarım Müdürlüğü ile ikinci sıradaki Biçer Beton takımı İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında karşı karşıya geldi. Biçer Beton’un 2-1 bir önde götürdüğü karşılaşmanın bu sonuçla bitmesi bekleniyordu ki son dakikada gelen gol her şeyi değiştirdi.

Biçer Beton, grup şampiyonluğunun sevincini yaşamaya hazırlanırken, uzatmanın son saniyelerinde kalesinde gördüğü golle maçtaki durum eşitlendi. Alınan bu sonucun ardından grubu 13’er puan ile kapatan takımlardan Dörtyol İlçe Tarım Müdürlüğü 1 gol averajı ile şampiyonluğu göğüslerken, Biçer Beton da grubu ikinci olarak tamamladı.

Dörtyol İlçe Tarım Müdürlüğünün gollerini Mehmet Demir ile Sami Irmak, Biçer Beton’un gollerini ise Mithat Seren ile Fadıl Uysal attı. Karşılaşma aşırı yağış altında oynandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here