Başkan Seyfi Dingil’den Minik Sporculara Forma Hediyesi

0
83

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, briç salonunda düzenlenen program ile yaz spor okullarına katılan minik sporcular ile bir araya geldi. Minik sporculara birer forma hediye eden Başkan Dingil, yaz spor okulları kurslarına katılan sporculara gruplar halinde eğitimlerin verdiliğini de belirtti.

Eğitimlere başlayan sporculara başarı dileklerini de ileten Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Yaz spor okulları kapsamında yer alan kurslarımız etap-etap açılıyor. Kurslara katılan sporcularımıza yeni forma ve spor malzemelerini vererek başarı dileklerimizi ilettik. Yaz spor okullarına katılan tüm öğrencilerimize şort ve forma hediye ediyoruz. Yaz okullarının çalışmaları da titiz bir şekilde sürüyor” diye konuştu.

Çocuklarımız Sportif Yeteneklerini Geliştiriyor

Yaz Okullarında branş sayısının arttığına da işaret eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Yaz Spor Okullarına katılan çocuklarımız kötü alışkanlıklardan uzak durarak zamanını en iyi şekilde değerlendiriyor. Öğrencilerimiz tatillerini verimli şekilde geçirmelerini istiyoruz. Yaz okullarında branş sayımızı artırdık. Kız ve erkek çocuklarımız, futbol, basketbol, voleybol ve tekvando dallarında tecrübeli hocalar eşliğinde eğitim alıyor. Hedefimiz çocuklarımızın sportif yeteneklerini geliştirmektir” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here