Dingil; “Duygusal Davranmayın, İktidara Oynayın”

0
60

seyfi dingil11Ayna Kültür Sanat Derneği ve Evimiz Süpürge Derneği’nin Konuğğu olan Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil; “Duygusal Davranmayın, İktidara Oynayın”

Ayna Kültür Sanat Derneği ve Evimiz Süpürge Derneği’ni ziyaret eden Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil; “Duygusallığı bırakın, parti ayırımı yapmayın! İktidara oy verin! İnanın iktidardaki parti CHP olsa idi ona destek verirdim” dedi.

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Dingil’in, Ayna Kültür Sanat Derneği ve Evimiz Süpürge Derneği’ne gerçekleştirdiği nezaket ziyareti nezih bir ortamda gerçekleşti. Karşılıklı soru cevap ve sohbet eşliğinde gerçekleştirilen ziyarette tüm İskenderunlulara seslenen Belediye Başkan Adayı Dingil; “İskenderun maalesef 40-50 yıldır hakkettiğini alamıyor! Bunun nedeni de iktidarın gücünü hiçbir zaman buraya getirmemesinden kaynaklanıyor. Bu yüzden İskenderun çok şey kaybetti. Artık duygusal davranıştan kurtulmalıyız. Genel iktidarın siyasi görüşü ne olursa olsun, yerelde de o iktidarı getirmemiz gerekir. Kısaca İskenderun halkı duygusallıktan vazgeçmeli, iktidar ile İskenderun’u buluşturmalıdırlar. Ak Partili olmayabilirsiniz ama İskenderun’un hak ettiği hizmeti almasını istiyorsanız, iktidara oy vermelisiniz. İktidara oynamalıyız” derken, burada İskenderun lobisinin ve birliktelik ruhunun olmadığını söyleyerek, herkesi birlikteliği oluşturmaya davet etti.

seyfi dingil12

İskenderun için hazırladıkları projelerden söz eden Dingil; “İskenderun için hazırladığımız projelerin hiçbiri hayal ürünü değildir. Hepsinin fizibilite çalışması yapıldı. Hepside büyük ve hayat bulacak projelerdir. İskenderun ekonomisinin güçlenmesi için hazırladığımız projelerimizin hayat bulması için çok büyük bütçeye ihtiyaç var. Bunun için iktidarın gücüne ihtiyacımız var.

1 Nisan’da da Aslantaş barajından gelen su, arıtma tesisinden şehre basılacak. O vanaları da biz açacağız. İlk meclis toplantısında da su bağlantı ücreti adı altında alınan 524 TL.’yi iptal edip, sadece 100 TL alacağız. Ayrıca Cumhuriyet meydanını da Akdeniz’in en büyük meydanı yapacağız. Projelerimiz çok, ufkumuzda geniş! O nedenle lütfen iktidara oynayalım! İnanın genel iktidarda CHP olsa onu desteklerdim!” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here