Çok Katlı Otopark ve Balık Pazarının Temeli Atıldı

0
389

balık pazarı temel1Civelek; “Yaptıklarımız, Halkın Mutluluğunu Arttıracak Çalışmalardır”

İskenderun Belediyesi’nce yapılacak olan çok katlı otopark ve balık pazarının temel atma törenini dün gerçekleştiren İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, orada bulunan kalabalığa seslendi. Belediye Başkanı ve aynı zamanda da CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Civelek; “Sizden su sorununu çözmek için yetki istedim, bunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Şu an sizden kentsel dönüşümü gerçekleştirmek için ikinci kez yetki istiyorum!” dedi.

İskenderun’un önemli bir sorunu olan trafik konusunu çözmek adına Çay mahallesine yapılacak olan 5 katlı otopark ve altında kurulacak olan modern balık pazarının temel atma törenini dün gerçekleştiren İskenderun Belediye Başkanı Civelek; “Her zaman için insanlara katkıda bulunmak için bir çaba sarf ettim. Bana layık gördüğünüz belediye başkanlığı görevine de layık olmaya gayret ettim. 5 yıllık dönemde yaptığımız tüm çalışmalar altyapı olduğundan onlar görülmüyor. Ama yaptığımız tüm çalışmalar sizlerin mutluluğunu arttıracak çalışmalardır. Bu konuda benim gönlüm rahat.

balık pazarı temel2

İskenderun’da trafik sorunu var. Bunun içinde bugün burada çok katlı otopark yapıyoruz. Eğer bir daha göreve gelir isem, biri anıt alanının altında olmak üzere iki tane daha otopark yaparak, trafiği büyük ölçüde rahatlatacağız. Burada yaptığımız çok katlı otoparkın altında ayrıca çok modern ve dışarı hiçbir şekilde koku yaymayacak balık pazarı kuracağız. Çevre sakinleri kesinlikle çok rahat olsunlar, kesinlikle dışarı koku yayılmayacak” dedi.

balık pazarı temel3

‘Önümüzdeki dönem için de yine karşınıza aday olarak çıktım’ diyen Civelek; “İskenderun için çılgın değil akıllı projelerimiz var. Hepsi de halkın yaşamını kolaylaştıracak projelerdir. İlk dönem sizden su sorununu çözmek için oy istedim bugün bunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Şu anda sizlerden ikinci kez yetki istiyorum. Bu kez kentsel dönüşüm için. Orada evleri toki değil İskenderun belediyesi yapacak ve orada hiç kimse mağdur edilmeyecek” derken, bu konuda birilerine rant sağlanacak gibi bir şeyin söz konusu olmayacağının da altını çizdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here