Dingil; “Büyük Projelerle Geliyoruz”

0
59

dingil kilise ziyaret1Farklı kültürlere ev sahipliği yapan İskenderun’da seçim çalışması yapan Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, geçtiğimiz hafta sonu İskenderun Aziz Nikola Ortodoks Kilisesini ziyaret ederek burada Kilise Vakıf Yönetimi ve Ruhani Lideri Dimitri Yıldırım ile bir araya geldi.

Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Yaran, ilçe yönetimi ve Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan ile birlikte Ortodoks cemaatinin önde gelenleri ile bir araya gelen Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil; “Bizler birlikte İskenderun’uz. Kimse bizim birlik ve beraberliğimizi bozamaz, bozdurmayız. Birlik ve kardeşliğimizi pekiştirmeye geliyoruz. Bizler çok büyük projelerle geliyoruz. Elbette ki bu kent yönetiminde sizlerin tavsiyeleri de bizler için önemlidir. Seyfi kardeşiniz olarak sizlerden haseten desteğinizi bekliyorum. Her zaman kapısını çalıp gelebileceğiniz, sizin belediyeniz olacak” dedi.

dingil kilise ziyaret2

İlçe Başkanı Yaran da; “Bu manevi çatı altında bizleri kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz. Hatay’ın farklı kültür yapısı bizim zenginliğimizdir. Bizler arasında ayrı gayrı yoktur. Bir portakalın dilimleri gibiyiz. Bu ebediyen böyle olacaktır” diye konuştu.

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Ortodoks Kilisesi Vakıf Başkanı Can Teymur da; “Siyasi partilerin seçim çalışmalarını memnuniyetle izliyoruz. Seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyoruz. Başkan olacak dostlarımızdan trafik, park sorununu çözmelerini, yeşil alan ve park alanlarını genişletmelerini, tarihi yapıları korumalarını ve sokakları ağaçlandırmalarını istiyoruz” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından koyu bir sohbete geçildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here