DASİFED, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısını Gerçekleştirdi

0
63

Hatay, Kahramanmaraş ve Osmaniye İllerini kapsayan Hatay Merkezde kurulu Doğu Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (DASİFED), Olağanüstü Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi.

Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız, İşkur İl Müdürü Ziya Yüksel, İl Sendikalar ve Dernekler İl Müdürü Malik Yılmaz, Hatay Büyükşehir Belediyesi Müsteşarı Ömer Faruk Çelebi ile KOSGEB İl Müdürü Hayrettin Çevik’in konuk olarak katıldığı DASİFED Olağanüstü Genel Kurul Toplantısına bağlı 9 Derneği Temsilen 50’ye yakın İş İnsanı DASİFED Genel Kurul Üyeleri sıfatlarıyla katılım sağladılar.

Toplantının açılış konuşmasını DASİFED Başkanı Faruk Ekinci yaparak kısaca yeni üye derneklerin katılımlarıyla DASİFED’in daha çok güçlendiğine ve bölge sorunlarına daha etkin bir şekilde çözüm bulma noktasında çalışmalar üreteceklerine vurgu yaptı.

Bu konuşmadan sonra Divan Kurulu Başkanlığına DASİFED geçmiş dönem Başkanı Mehmet Kılıçlar ve yardımcılığına Rana Atalay ve Kerem Özdemir önerildi ve oy birliğiyle kabul edildi. Saygı Duruşu ile İstiklal Marşından sonra Toplantı Gündemine geçildi. Bazı Tüzük Değişikleri oy birliğiyle kabul edildi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here