Cumhur İttifakı Adaylarından Esnaf Oda Başkanlarına Ziyaret!

0
102

Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, İskenderun’daki programını dün Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler ile birlikte yaptı. Tosyalı ve Güler, esnaf oda başkanlarıyla bir araya geldiler. Ziyaretçileri, Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (HESOB) Başkanı Abdulkadir Toksöz ile HESOB Başkanvekili Erol Akın, diğer oda başkanları ile birlikte karşıladı.

Karşılıklı samimiyet ve nezaket içinde geçen ziyarette konuşan HESOB Başkanı Abdulkadir Toksöz, her iki başkan adayının bölgemize hizmet için gecesini gündüzlerine katacaklarına canı gönülden inandığını söyledi.

Ziyarette daha sonra söz alan Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler ise Hatay’ı, sevgi, saygı ve hoşgörü içinde yöneteceklerini ifade ederek; “7 buçuk katrilyon bütçesi olan, Hatay Büyükşehir Belediyesi, 5 yıl içerisinde İskenderun ve Hatay’a ne yaptı? Kocaman bir hiç! İskenderun’da yanlış yapılan bir battı çıktı var. Bu proje, Cumhur İttifakı ile yapılmış olsaydı böyle olmazdı. Trafiğin tersine döndüğünü, 60 yıllık güzergâhın değiştiğini birlikte gördük. Bu yaşanan gelişmeden İskenderun halkını rahatsız ve huzursuz” dedi.

Büyükşehir Belediyesini aldıklarında İskenderun’daki bu battı çıktı sorununun çözümü için alt geçidin üzerini kapatıp halkın kullanımına açılacağını, alt geçidinde yine alt geçit olarak kullanacağını belirten Güler; “Önümüzdeki süreçte hep birlikte memleket diyeceğiz, İskenderun diyeceğiz. Biz devletimiz için yaşarız, milletimiz için yaşarız, vatanımız için yaşarız. Biz Bayrağımız için yaşarız” diye konuştu.

İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı da; “Ak Parti iktidarı dönemlerinde esnafla ilgili önemli ve yararlı yasalar çıktı. Yapılandırma imkânı doğdu, teşvikler kazandırıldı. Ben bir esnaf çocuğu olarak, her zaman yanınızda duracağım. İskenderun’u ortak akıl ile birlikte yöneteceğiz. Tasarruf ve şeffaflık ilkesi rehberimiz olacak” dedi.

Çınarlı Mahallesinden Tam Destek!

Tosyalı ve Güler, Bekbele’de ise Çınarlı Mahallesi sakinleri ile bir araya geldiler. Burada gerçekleştirilen toplantıya, MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu ve Ahmet Keskin de katılım gösterdi.

Çınarlı sakinlerine yönelik konuşan İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, İskenderun’u çok güzel hizmet ve yatırımların beklediğini müjdeledi. Halkımızın bunun için destek vermesi gerektiğini de belirten Tosyalı, güzel memleketimize güzel hizmetleri kazandırmak için el birliği ve güç birliği içinde olmamız gerektiğini kaydetti.

Çınarlı Mahallesi halkı, her iki başkan adayına da sonuna kadar destek vereceklerini açık yüreklilikle ifade ettiler. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here