Culha; “Hizmet İsteyin, Yeter!”

0
127

arsuz-gözcüler1Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Gözcüler Halkı ile Esnafın Sesine Kulak Verdi

Seçildiği günden bu yana halkın ve esnafın arasında olan ve talepleri bizzat dinleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, bu kez Gözcüler esnafı ve halkının talebine duyarsız kalmadı. Esnafın Gözcüler Mahallesi’nde kurulacak olan Küçük Sanayi Sitesi yollarının açılması, vatandaşların da yürüyüş yolu talebi doğrultusunda dün Fen İşleri Müdürü Koray Mazmancı ile birlikte Gözcüler’de yeni açılacak olan yolların tespitini yapan Başkan Culha, esnafın ulaşım sorunlarını çözmek ve halkın doğal ortamlarda yürümelerine imkân sağlayacak olan düzenlemelerin yapılması için de gerekli talimatları bizzat verdi.

Esnaf ve Halk İstiyor, Başkan Yapıyor!

Esnafın Arsuz’un gelişmesinde etkin rol oynadığını ifade eden Başkan Nazım Culha; “Esnafın sorunlarını dinlemek ve karşılıklı çözüm arayışında bulunmak amacıyla fırsat buldukça esnaf ve halk toplantıları gerçekleştirmeye özen gösteriyorum.

arsuz-gözcüler2

3 Haziran’da da Gözcüler esnafı ve halkı ile gerçekleştirdiğimiz toplantıda esnafımız küçük sanayi sitesine ulaşımın kolay olması ve vatandaşlara daha rahat hizmet vermeleri için yolların açılmasını, halkımız da bir yürüyüş yolu yapılmasını talep etti. Bizlerde zaman kaybetmeden, açılması gereken yolların tespitini yaptık ve çalışmalarımıza başladık. Özellikle halktan ve esnaftan gelen talepler doğrultusunda sorunlara çözüm bulmaya yönelik çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Çünkü sorunların çözümünde karşılıklı istişareye büyük önem veriyoruz. Bizler her zaman halkımızın ve esnafımızın yanındayız” dedi.

Başkan Culha, Gözcüler Küçük Sanayi Sitesi’nin açılmasıyla da ilçedeki esnafın büyük bir ivme kazanacağını ifade etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here