Culha; “Alnımızın Akıyla Görevi Devrediyoruz”

0
62

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha; “Alnımızın Akıyla Görevi Devrediyoruz”

Yeniden aday gösterilmeyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha; “Zor bir süreçte çok şeyler yaptık. Belediyeyi, alnımızın akıyla devredeceğiz” dedi.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC)’ne veda ziyareti gerçekleştiren Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Hatay’ın Büyükşehir olmasıyla 8 mahalle ve 26 köyün Arsuz sınırları içine girdiğini, görev süresi boyunca çok geniş bir coğrafyaya hizmet ettiklerini belirtti. Açıklamalarında zor bir süreçte çok şeyler yaptıklarını kaydeden Culha; “Görev yaptığımız süre içinde kılı kırk yararak, tüm imkânları seferber ederek pek çok hizmet yaptık. Taziye evleri, parklar, sahil yolu, nikâh salonu, meydan düzenlemesi, semt pazarları, sosyal tesisler gibi projeleri hayata geçirdik.  Yol, köprü yapıları zaten belediyenin asli görevleri. Bunları zaten yapmak zorundaydık. Bizim için önemli olan projelerdi.

Arsuz, Türkiye’nin gözbebeği bir şehir. Devraldığımızda nüfusu 80 bin idi, şimdi 90 bin. Bu da gösteriyor ki, Arsuz’da yaşamayı tercih edenler her geçen gün artıyor. Ulusal düzeyde ses getiren pek çok sosyal etkinlik yaptık. Resmi kurumlarla ciddi bir uyum içinde çalıştık. Zor bir süreçte çok şeyler yaptık. Belediyeyi, alnımızın akıyla devredeceğiz” diye konuştu.

Bir turizm kenti olan Arsuz’a yapılan hizmetlerin artarak devam etmesi gerektiğini de belirten Culha; “Şu an yatırımcılar için 5 yıldızlı tesis yapabilecekleri arazilerimiz mevcut. Golf sahası için büyük bir alanımız var. Marina projemiz var. Biz altyapı sorununu büyük ölçüde çözdük. Dilerim yeni gelecek yönetim bunları devam ettirir” şeklinde konuştu.

Arsuz’un geniş ve dağınık bir coğrafyada olması nedeniyle hizmetin de zor yapıldığını ifade eden Culha, vatandaşların sadece kendi bölgelerine yapılan hizmeti dikkate aldığını belirtti.

Adaylık konusuna da değinen Belediye Başkanı Culha; “Doğrusu aday gösterilmeyi bekliyordum ama olmadı. Aday arkadaşıma başarılar dilerim” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here