Culha, Aldığı Oyla Rekor Kırdı!

0
236

nazım culha47Türkiye’nin ilçe bazında ikinci büyük coğrafyası Arsuz’da aldığı oyla Türkiye ve Hatay rekorunu kıran Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha 20+3 meclis üyesi çıkarırken, AK Parti Adayı Mehmet Sürer 2 meclis üyesi çıkardı.

DSP Adayı Mehmet Yolcu ve ÖDP Adayı İlhan Acar herkesi hayal kırıklığına uğratırken, aldıkları küçük oy oranıyla baraj altında kaldılar. Böylece seçime birkaç gün kala çıkarılan tüm dedikodulara da vatandaşın itibar etmediği de belgelenmiş oldu.

Okuduğu Madenli İlkokulu’nda oyunu kullanana ve okulları gezdikten sonra CHP Arsuz İlçe Teşkilatı’nda seçim sonuçlarını takip eden Culha, ilk gelen sonuçlara rağmen titiz bir çalışma ile tüm belde ve köylerden gelen oyları tek tek kendisi not aldı. Rekor oyla seçilen Culha, gecenin ilerleyen saatlerinde kutlama yapmak isteyen partililere balkon konuşmasıyla teşekkür etti.

Tüm Arsuz’un belediye başkanı olduğunu belirten Nazım Culha, Karaağaç’tan Kale’ye herkesin eşit hizmet alacağına vurgu yaptı.

Meclisteki Dağılım…

Meclis Listesinin şu şekilde olması bekleniyor: Semir Topaloğlu, Faiz Ekenel, Sami Üstün (Kontenjan), Sezer Aydemir, Abdullah Hançer, Yıldız Bor, Hasan Eker, Yusuf Uyar, Süleyman Kiremitçi, Semir Korkmaz, Ali Sabahoğlu, Canan Karaciğer, Ali Kemal Güçlü, Nihad Belli, Nevzat İnan, Ramazan Kiraz, Semir Kirmit, Corç Turan, Şevket Köybaşı, Nihal Çelikel, Hasan Karaaslan, Mehmet Candemir (CHP), Özcan Aslan ve Sait Çengel (Ak Parti)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here