“Çocuk Şenlikleri”nin İkinci Etabı Karaağaç’ta Gerçekleşti

0
54

Arsuz Belediyesi,  Arsuz Gönüllüleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Beykoz Eğitime Destek Derneği’nin işbirliği ile ‘Çocuk Şenlikleri’nin ikinci etabı Karaağaç Mahallesinde bulunan Çok Amaçlı Salonda gerçekleştirildi.

Çocukların yoğun ilgi gösterdiği şenliğe Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, CHP Hatay Milletvekilleri Suzan Şahin ve İsmet Tokdemir,  Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, Beykoz Eğitime Destek Derneği Başkanı Gülay Demirel, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve İş insanları katıldı.

Çocukların iyi vakit geçirmesi için eğlenceler tertiplediklerini belirten Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven; “Bu eğlencemizin başında çocuklarımıza bir hediyemiz oldu, sonunda da yine hediyemiz olacak. Sivil Toplum Kuruluşları önemlidir. Biz belediye olarak Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte çalışmak istiyoruz ve birlikte çalışmak için her türlü özveride bulunmaya çalışıyoruz.  Sosyal belediyecilik ve Sivil Toplum Kuruluşlarının amacı; kadın ve çocuk öncelikli projelerinin olmasıdır.

Sosyal Belediyecilik olan amacımızın yanında, belediye ve dernekler aracılığı ile bu tür hizmetleri yerine getirmek vazifelerimizden biridir. Bu bir eğlence, eğitim şöleni.  Bunu sağlayan, Arsuz Gönüllüler Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin yönetimine ve çalışanına, Beykoz Eğitime Destek Derneği’ne, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Aktif bir görüntü çizeceklerini belirten Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven’in Eşi ve aynı zamanda Arsuz Gönüllüleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Behice Güven; “Bilindiği üzere birinci etap çocuk şenliğimizi geçen hafta cumartesi günü gerçekleştirmiştik. Sınırımız Gökmeydan Mahallesine kadardı ve 23 okulu kapsamaktaydı. Ardından bugün Gökmeydan Mahallemizden Karaağaç’a kadar kalan 20 okulumuzu kapsayan bir çocuk şenliği düzenledik.

Derneğimizin hedefinde çocuklar ve kadınlar var. Arsuz Belediyemizin plan ve projelerinde kadın ve çocuklarımızın önceliği yer almaktadır. Çocuk ve kadınlarımızla ilgili etkinliklerimizi dernek olarak yapmaya devam edeceğiz. Şenliğimizin sonunda çocuklarımıza hediyelerimiz olacak. Bu hediyeleri bizlere Beykoz Eğitime Destek Derneği sağladı. Onları kardeş dernek ilan ettik. İnanıyorum ki her zaman yanımızda olacaklardır. Ben huzurunuzda kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Beykoz Eğitime Destek Derneği Başkanı Gülay Demirel’e teşekkür plaketi verildikten sonra çocuklar için hazırlanan gösteriler sergilenerek, çocukların eğlenmeleri sağlandı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here