Civelek; “Ben Halkın Hizmetkârıyım!”

0
77

civelek ziyaret1Seçim çalışmaları çerçevesinde İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden İskenderun Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek, 5 yıllık hizmetlerinde en acil ve geniş toplumu rahatsız eden konular üzerinde çalıştıklarını söyledi. Alt yapı ve çevre temizliği konusunun altını çizdiği ziyarette Dr. Civelek, parti içerisinde siyasi uyumsuzluğun olmadığını belirtti.

Basın mensupları ile cemiyette bir araya gelen Belediye Başkan Adayı Civelek, ziyaretini Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, kadın kolları ve gençlik kolları ile birlikte yaptı. Belediye yönetimi olarak aldıkları her kararın halkın mutluluğu, huzuru için alındığını ve çevreye önem veren projeler gerçekleştirdiklerini vurgulayan Civelek; “Halka hizmet, Hakka hizmettir. Görevimizi bu düşünce içerisinde yaptık. Bizler halkın şehriemini olduk. Göreve geldiğimizde ilk işimiz kentin en hayati ve en acil konuları ile toplumun geniş kesimini rahatsız eden konular üzerinde çalışmalar yaptık. Bu bağlamda herkese eşit hizmetler götürdük. Kentte altyapıyı bitirdik, sıra üst yapılarda. Ben halkın hizmetkarıyım, eğer halkım bana tekrar bu görevi layık görür ise, üst yapılar konusunda halkın yararına hazırladığımız bir çok projeyi hayata geçireceğiz.

civelek ziyaret2

Görevimiz boyunca en çok üzerinde durduğum konu altyapı ve su sorunu oldu. Çok şükür o da bitti. Şu anda Aslantaş barajından gelen suyun pompalanması kaldı. O da bizim finansmanını karşıladığımız DSİ’nin yapmakta olduğu kapalı devre sistemi ile yapılmakta olan artırma tesisinin tamamlanması ile olacaktır” derken, tesis çalışmasının 1-2 ay içerisinde bitirilmesinin beklendiğini kaydetti.

Basının sorularına da yanıt veren Dr. Civelek; “Partimizle beraberiz! Parti içerisinde siyasi uyumsuzluk yok. Bana bir kez daha bu görev layık görülür ise yine lüzumsuz polemiğe girmeyeceğim, az laf çok iş yapacağım. Yetki alındı, herkesin ve İskenderun’un kazanacağı bir kentsel dönüşümü de başlatacağız” dedi.

civelek ziyaret3

5 Yıl Daha Bu Göreve Talibim

İskenderun Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek, cemiyet ziyaretinin ardından İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odasını da ziyaret ederek, burada Oda Başkanı Uğur Fırat ile bir müddette sohbet etti.

Dr. Yusuf Civelek; “5 yıl belediye meclisinde birlikte görev yaptık. Kul hakkı yemeden, vatandaşın en önemli sorunlarına yönelik çalışmalara birlikte imza attık. Vatandaşa hizmet bağlamında benim gönlüm rahat. Bir 5 yıl daha bu göreve talibim, bu konuda söz artık halkındır. Halkımız bu kutsal göreve tekrar layık görür ise, aynı anlayışla hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Oda Başkanı Fırat, mesai arkadaşım dediği Belediye Başkan Adayı Civelek’e, gerçekleştirdiği bu ziyaretten dolayı teşekkür etti ve “Adaylık çalışmalarında yolunuz açık olsun” dedi. Ziyarette bazı esnaf oda başkanları da hazır bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here