CHP’li Vekiller Mazbatalarını Aldılar

0
218

chp-mazbata töreni125. dönem milletvekilliği seçimlerinde vekilliği hak eden CHP Hatay Milletvekilleri Hilmi Yarayıcı, Mevlüt Dudu, Serkan Topal ve Birol Ertem İl Seçim Kurulu’ndan mazbatalarını aldılar. Hatay Adliye Sarayı’nda İl Seçim Kuruluna birlikte gelen Milletvekilleri Yarayıcı, Dudu, Topal ve Ertem, mazbatalarını İl Seçim Kurulu üyesinden aldı.

İki dönem üst üste Hatay milletvekili seçilen Av. Mevlüt Dudu törende yaptığı konuşmada; “Ülkemize, Hatay’a tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun” açıklamasında bulundu.

Mazbatalarını alan vekillerden Serkan Topal ise açıklamasında; “Milletvekili seçilmemde emeği geçen başta annem ve ailem olmak üzere herkese bir kez daha teşekkürlerimi sunarım. Resmi olarak CHP Hatay Milletvekili olduğum şu saatlerde tüm Hatay halkına adil ve eşit hizmet götürmek ve Hatay’ın gelişmesi, kalkınması ve huzuru için mesai mefhumu dinlemeden var gücümle çalışacağıma söz veriyorum. Bu gurur hepimizin” dedi.

chp-mazbata töreni (5)

Mazbatalarını aldıklarını, artık Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gidip kayıtlarını yaptıracaklarını kaydeden Milletvekili Birol Ertem de; “Yemin Töreninden sonra sorumluluklarımızın bilinciyle siz değerli halkımıza hizmet verme yarışı içerisine gireceğiz. Hepimiz için şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Türkiye’de artık yeni bir dönemin başladığına işaret eden CHP Hatay Milletvekili Hilmi Yarayıcı ise, milletin vekili olduklarını ifade edip Hatay halkının Ankara’da sesi olacaklarını söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here