CHP’li Vekiller, ‘Gençlik Akran Eğitimi’nde Gençlerle Buluştu

0
157

Geçtiğimiz hafta sonu CHP Hatay İl Başkanlığı’nda Gençlik Kolları’na yönelik ‘Gençlik Akran Eğitimi’ gerçekleştirildi. Eğitim alan gençlere destek ziyaretinde bulunan CHP Hatay Milletvekilleri Mevlüt Dudu, Birol Ertem ve Hilmi Yarayıcı, gençlerle sohbet ettiler.

Gençlerle bir araya geldikten sonra eğtimi kısaca değerlendiren Milletvekili Mevlüt Dudu; “CHP Parti Okulu’nun ‘Gençlik Akran Eğitimi’ programı güzel bir parti çalışmasıdır. CHP tarihi ve yakın siyasi geçmişinin anlatıldığı bu eğitim sürecinin yaygınlaştırılması gerekir.

Parti için eğitim önemli. Konularda, güzel konular, parti tarihi, yakın siyasi geçmiş… Gençlerimizin, partili arkadaşlarımızın, yoldaşlarımızın bu konuda bilgi sahibi olmaları, eğitimli olmaları çok önemli. Bunu devam ettirmek gerekir. Parti Okulunun devam edeceğine inanıyorum. Daha fazla sayıda gence ulaşmak gerekiyor. Çok kolay şartlarda bu eğitimler verilmiyor. Gençlerimizin ulaşım imkanları da kısıtlı. Daha kolay, daha elverişli ortamlarda yapılması gerekir diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Milletvekili Birol Ertem de gençlerle bir arada olmaktan ötürü mutluluk duyduğunu ifade ederek; “İl Başkanlığımızda Parti okulunun Akran eğitimi çalışmaları kapsamında ‘Deneyim Konuşuyor’ etkinliğine katılarak, Gençlik Kolları Üyelerimizle birlikte olduk, paylaşımlarda bulunduk. Gençlerimizin yolu açık olsun” dedi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here