CHP’li Vekil ve Adaylardan Belen’e Teşekkür Ziyareti

0
77

chp belen737 Haziran seçimleri sonrasında teşekkür ziyaretlerini sürdüren CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, adaylardan Riyat Kırmızıoğlu ve Sonay Aykut, bu bağlamda CHP Belen İlçe Teşkilatını da ziyaret ettiler.

Fevzi Yüksel’in başkanlığındaki CHP Belen İlçe Teşkilatının ev sahipliğinde gerçekleşen ziyaretler, eski seçim bürosu ve ilçe binasında yapıldı. Milletvekillerinin teşekkür ziyaretlerini kabul ettiği sırada Belen’deki seçim sonuçlarını değerlendiren Başkan Yüksel; “Seçim öncesinde olduğu gibi seçim zamanı da çok çalıştık. Özellikle gençlik kollarıma ve kadın kollarıma çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Hedefimiz bir önceki genel seçimde aldığımız oyu yüzde yüz artırmaktı. Çok yaklaştık ama bu başarıyı yakalayamadık. Ancak Hatay geneli en yüksek başarıyı biz elde ettik. Elbette bu başarı ile yetinmeyeceğiz. Eksiklerimiz olabilir, yanlışlarımız olabilir. Seçim zamanı olduğu gibi seçim sonrası da çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

chp belen'e ziyaret (3)

CHP Belen İlçe Teşkilatı’na teşekkür ziyaretinde bulunan Vekil Mevlüt Dudu, Hatay geneli sonuçları değerlendirirken Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday olamayınca Bağımsız Milletvekili Adayı olan CHP Eski Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz’a da gönderme yaparak; “Hatay genelinde birinci parti gelmek bizim için önemliydi. Bir arkadaşımızın egoları yüzünden bu başarıyı elde edemedik. CHP Teşkilatı olarak Hatay’da çok çalıştık. Ancak Belen, Hatay’ın en başarılı ilçe teşkilatı oldu. İlçe Başkanım Fevzi Yüksel’e, İlçe Yönetimine, Kadın Kollarıma, Gençlik Kollarıma ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here