CHP’li Vekil Ertem Kumlu ve Yayladağı’nda Ziyaretlerde Bulundu

0
378

CHP Hatay Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Üyesi Dr. Birol Ertem, Kumlu ve Yayladağı’nda bazı ziyaret ve temaslarda bulundu.

Kumlu programına Kumlu Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu’na, Kumlu CHP İlçe Başkanı Ali Çimer ile birlikte ziyaretle başlayan Milletvekili Ertem, Kaymakamlık ziyaretinin ardından Kumlu Muhtarlar Derneğine geçti. Burada Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uçarkuş ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Ertem, muhtarlarla bir süre sohbet etti.

Birol Ertem’in sonraki durağı Kumlu İyi Parti İlçe Başkanlığı oldu. Göreve yeni seçilen İyi Parti ilçe Başkanı Selahattin Eker’e hayırlı olsun dileklerini ileten Ertem’e Başkan Eker ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti ve teşekkür etti. Daha sonra Kumlu Ziraat Odası Başkanlığına geçen Ertem burada Başkan Bayar Eker ile bir araya geldi. Kumlu ziyaretlerine ev ve esnaf ziyaretleriyle devam eden Birol Ertem Kumlu’da son olarak Kumlu Emniyet Amirliği görevine yeni getirilen Emniyet Amiri Mustafa Kökçüoğlu’nu ziyaret etti ve hayırlı olsun dileklerini ileterek Polis gününü kutladı.

Milletvekili Birol Ertem Yayladağı’ndaki programı kapsamında ise, CHP Yayladağı İlçe Başkanlığında ilçe başkanı Nevzat Gonca ile birlikte Yayladağılı muhtarlar ile bir araya geldi ve son yaşanan gelişmeler ile ilgili muhtarlara bilgi verdi. Birol Ertem daha sonra sırasıyla Yayladağı Kaymakamı Ömer Faruk Yüce’yi, Yayladağı Esnaf Odası Başkanı Kudret Uğurlu’yu, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkan’ı ve son olarak göreve yeni getirilen Yayladağı Emniyet Amiri Mehmet Özçelik’i ziyaret ederek Yayladağı programını noktaladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here