CHP’li Vekil Ertem, Hemşerileriyle Bir Araya Geldi

0
83

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Üyesi Dr. Birol Ertem, hafta sonu Kumlu ve Kırıkhan ilçelerinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Milletvekili Ertem ayrıca Antakya ve İskenderun’da hastane ziyaretlerinde bulunarak hastaların sıkıntı ve taleplerini dinledi.

İlk olarak, Kumlu ilçesine giderek CHP Kumlu İlçe Örgütünü ziyaret eden Milletvekili Ertem’i burada CHP Kumlu İlçe Başkanı Ali Çimer ve CHP Kumlu Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı. Ülke ve Hatay gündemi üzerine yapılan sohbetin ardından Vekil Ertem ve beraberindekiler Kumlu esnafını ve çarşısını ziyaret ederek, esnafla ve vatandaşlarla bir araya geldiler ve sorunları dinlediler.

CHP’li Vekil Ertem daha sonra Kırıkhan İlçesine bağlı Bahçelievler Mahallesine geçti. Burada mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sohbet eden Ertem, oldukça sıcak ve samimi bir havada geçen sohbetin ardından sırasıyla Kırıkhan Can Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ettikten sonra Antakya’ya giderek Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesinde ve son olarak ta İskenderun Gelişim Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ederek programını sonlandırdı. Hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten Milletvekili Ertem, onların talep ve sıkıntılarını da dinledi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here