CHP’li Vekil Ertem Hafta sonu Hatay’daydı

0
199

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Üyesi Dr. Birol Ertem, hafta sonunu Hatay’da yoğun programlarla geçirdi.

Milletvekili Ertem, hafta sonundaki yoğun programına Cuma günü ilk olarak Erzin’de CHP Erzin İlçe Örgütünü ziyaret ederek başladı. Erzin İlçe Başkanı Akif Özer ve İlçe Yöneticileri ile bir görüşme yaparak Erzin’deki CHP İlçe örgütünün çalışmalarına ilişkin bilgiler alan Ertem, mahalli idareler seçimlerinde CHP’nin Erzin’de başarılı olacağına inancının tam olduğunu söyledi. Ertem daha sonra Zeytindalı Harekatında Şehit olan Erzinli Uzman Çavuş Uğurcan Ekiz’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Erzin’in ardından Dörtyol İlçesine geçen Ertem CHP İlçe Başkanı Gökhan Özer, CHP Dörtyol İlçe Örgütünde bulunan Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu ve partililer ile bir araya geldi görüş alışverişinde bulundu.

Ertem’in bir sonraki durağı Payas oldu. CHP Payas İlçe binasına gelen Ertem’i burada CHP Payas İlçe Başkanı Rafet Özkaya ve Partililer karşıladı. Oldukça samimi bir havada geçen görüşmede CHP Payas ilçe Örgütünün yaptığı çalışmalar hakkında Milletvekili Birol Ertem’e bilgi verildi.

Birol Ertem Payas İlçesinin ardından İskenderun’a doğru hareket etti. CHP İskenderun İlçe Örgütünde İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret eden Ertem son gelişmeler ile ilgili partililere bilgiler verdi. Ertem’in Cuma günkü son durağı Arsuz İlçesi oldu. Arsuz İlçesinde CHP Arsuz İlçe Örgütünü ziyaret eden Milletvekili Birol Ertem daha sonra Arsuz Belediyesine geçerek Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı makamında ziyaret etti. Arsuz Belediyesinin yaptığı çalışmalar hakkında Birol Ertem’e bilgiler veren Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha Milletvekili Ertem’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ziyaretten dolayı çok teşekkür etti.

Birol Ertem’in Yoğun Mesaisi Cumartesi Günü de Devam Etti

Hatay Milletvekili Birol Ertem Yoğun Programının ikinci günü olan Cumartesi Gününe ilk olarak Nisan ayında yapılacak olan Antakya Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde aday olan Akdeniz İhracatçı Birlikleri Başkanı Ali Kavak’ı ve halen Antakya Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı olan Hikmet Çinçin’i ayrı ayrı ziyaret ederek başladı.

Ziyaretlerin ardından CHP Antakya İlçe Başkanlığına geçen Vekil Ertem burada CHP Antakya İlçe Başkanı Hasan Ramiz Parlar, CHP Antakya Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kanuncu Seçkin ve Yöneticiler ile bir araya geldi. Ertem’in sonraki durağı CHP Defne İlçe Örgütü oldu. CHP Defne İlçe Örgütünde Başkan Mehmet Gönenç ve Partililer ile görüşen Ertem son gelişen süreç ile ilgili sohbet etti. Birol Ertem Defne İlçe Örgütünden sonra CHP Hatay İl Başkanlığına geçerek İl Başkanı Servet Mullaoğlu’nu ziyaret etti.

Birol Ertem Antakya ve Defne’deki programının ardından Samandağ İlçesine geçti. Samandağ İlçesinde Hatay Milletvekili Serkan Topal ile buluşan Birol Ertem ilk olarak CHP Samandağ İlçe Örgütüne geçerek, CHP Samandağ İlçe Başkanı Turgay Abacı ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle görüşmeler yaptı. Birol Ertem’in daha sonra durağı Samandağ Belediyesine geçti. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir ve Belediye Meclis Üyeleriyle bir araya gelen Birol Ertem ve Serkan Topal’ın Samandağ’daki sonraki ziyaretleri sırasıyla Samandağ Esnaf ve Kefalet Odası,  Samandağ Şoförler ve Otomobilciler Odası ve Samandağ Atatürkçü Düşünce Derneği’ne oldu. Birol Ertem Hatay’daki yoğun hafta sonu programını Antakya’da Hatay Gönüllüler Konseyini ziyaret ederek noktaladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here