CHP’li Tüm Adaylar Bir Arada!

0
82

lütfü savaş24“Huzuru ve Hizmeti Birlikte Yürüteceğiz”

30 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren CHP’li adaylar, halkla buluşup bütünleşmeye devam ediyor. Bu kapsamda CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş, İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek, Arsuz Belediye Başkan Adayı Nazım Culha, CHP İlçe Başkanı Süleyman Uyar ve ilçe yönetimi ile birlikte geçtiğimiz hafta sonu İskenderun’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiler.

Mühendisler Odası Başkanları ile İnşaat Mühendisleri Odasında bir araya gelen CHP’li adaylar, burada oda başkanları ile bir müddet sohbet ettiler. Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Emin Havlioğlu, meslek odalarının sıkıntılarından söz ederken; “Özellikle kentsel dönüşüm gibi halkı yakından ilgilendiren projelerde biz oda başkanlarının da görüşlerinin alınmasını bekliyoruz. Yapılacak projelere katkı sunmak istiyoruz. Bunun için de hazırız” dedi. Başkan Havlioğlu, İskenderun Belediye Başkanı Civelek’in çalışmalarını da takdirle karşıladıklarını ve her konuda da yanında olduklarını ifade etti.

lütfü savaş25

Büyükşehir Adayı Doç Dr. Savaş; “30 Mart’tan itibaren yönetime geldiğimizde siz sivil toplum örgütlerini muhatap alıp, görüşlerinizi dikkate alacağız. Bu konuda dik duruş sergileyip, ben bilir anlayışını gütmeyeceğiz. Mutlaka yapılacak projelerde o işin ehli insanların görüşleri alınacaktır” derken, özlük hakları ile ilgili de hükümetin yapacağı konular olduğunu, o sorunlarının da halledilmesi temennisinde bulundu.

Sahaya Tam İndik!

Daha sonra söz alan Arsuz Belediye Başkan Adayı Nazım Culha; “Seçimlerde başarıyı yakalamak için hep birlikte çalışıyoruz. Seçimi kazanmamız dahilinde kent konseylerini oluşturacağız. Konseyin önemli ayağı da siz sivil toplu örgütlerisiniz. Bu bağlamda sizler yok sayılamazsınız! Arsuz’u yapılandırırken, sizlerin görüşlerini mutlaka alacağız. Önümüzdeki yerel seçim takım oyunu gibidir. İlçe belediyelerin çalışmaları büyükşehre yansıyacaktır. Bizlerin ortak hedefi bir bütün olarak çalışıp seçimi ortak bir şekilde kazanmaktır. Bu bağlamda tüm ilçelerin adaylarının açıklanması ile sahaya tam indik” diye konuştu.

lütfü savaş26

Halkın bilinçlenmesi için entelektüel insanlara büyük görevler düştüğünü dile getiren İskenderun Belediye Başkan adayı Dr. Yusuf Civelek ise; “Halkın aydınlatılmasında aydınlara büyük görevler düşmektedir. Bizler CHP’li belediye başkanları olarak huzuru ve hizmeti birlikte yürüteceğiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here