CHP’li Şahutoğlu Seçim Çalışmasına Start Verdi

0
111

“Kazanın İskenderun Olduğu Bir Kampanya Yürüteceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, adaylığının açıklanmasının ardından seçim çalışmalarına protokol ziyaretleriyle başladı.

Aday adaylığı sürecinde ve öncesinde her zaman sahalarda ve halkın içerisinde olan Şahutoğlu, adaylığının açıklanmasıyla seçim sürecine start verdi.

İskenderun Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Belediye Başkanlığı ziyaretleriyle çalışmalarına başlayan Şahutoğlu’na bu ziyaretlerinde, CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Hurşit Mursaloğlu eşlik etti.

Dün ilk olarak İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’i ziyaret eden Şahutoğlu ve beraberindekiler, samimi karşılamadan ötürü Kaymakam Yönden’e teşekkür ettiler.

Makamda gerçekleşen ziyarette seçim süreciyle ilgili toplantıların yapıldığını, gerekli önlemlerin alındığı ve hazırlıkların yapıldığını kaydeden Kaymakam Yönden, seçim gününe kadar gece gündüz çalışacaklarını seçim huzur ve güvenliğini sağlamak adına azami gayret sarf edeceklerini vurguladı. Kentin mülki amiri olarak herkese eşit mesafede olduklarını da belirten Kaymakam Yönden, Suriyelilerin durumunun gündeme getirilmesiyle, Suriyeli misafirlere yönelik seçim günü sokağa çıkma yasağı uygulanacağını da sözlerine ekledi.

Gösterdiği hassasiyetten ötürü Kaymakam Yönden’e teşekkür eden CHP’li Şahutoğlu; “Kaybedenin değil, kazanın İskenderun olduğu bir kampanya yürüteceğiz. Ortak paylaşımlarda bulunacağız. Bu süreci sağlıklı, nitelikli, etik ve ahlaki değerlere uygun yürütmemiz gerekir ki toplumun her kesimine örnek bir kampanya olsun. Barış ve kardeşlik şehri diyorsak, bunu eylemlerimizle bunun icrasını göstermemiz gerekir. Biz kavga etmek, hesap sormak için değil, yaşayan her insanımızı kucaklamak, onlara adil eşit hizmet üretmek, bu şehri marka kent yapmak, bu şehrin cazibesini arttırmak için yola çıktık. Küçülen dünyada şehrimizin payına düşeni almasını sağlamada yerel yönetimlerin büyük rolü var. Yöneticiler bu mantaliteyle yola çıkmalı. Ben her iki adayın da bu görüşte olduğuna inanıyorum” diye konuştu.

Toplu fotoğraf çekiminin ardından İskenderun İlçe emniyet Müdürlüğüne geçen CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu ve beraberindekiler, Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay tarafından karşılandı. Karşılıklı samimi bir sohbet ortamında geçen ziyaret başarı dilekleriyle son buldu.

CHP Heyeti daha sonra İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i de makamında ziyaret etti. Görev yaptığı süre içerisinde Başkan Dingil ile güzel ilişkiler içerisinde olduklarını ifade eden CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, samimiyetinden ötürü kendisine teşekkür etti.

Çıktığı yolda Şahutoğlu’na başarılar dileyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Yıllardır hep sahadasınız. Çok çalıştınız, emek verdiniz, adaylık hakkınızdı, Allah utandırmasın. Hayırlı olsun” dedi.

Başarı dileklerinden ötürü Başkan Dingil’e teşekkür eden Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu da, kentin barışa ve huzura ihtiyacı olduğunu kaydederek, seçim süreci ve sonrasında da söylem ve eylemlerinde her zaman kardeşlik vurgusu yapacaklarını, asla kavga siyaseti yürütmeyeceklerini kaydetti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here