Ak Parti Adayı Tosyalı’dan DTO’ya Ziyaret

0
96

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi’ni ziyaret etti.

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı ve beraberindekiler, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, Meclis Başkanı Adnan Yener ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşıladı.

Tosyalı, sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, DTO yönetimine şuana kadar İskenderun’a yapılan yatırımlar ve yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Başkan Adayı Fatih Tosyalı; “İskenderun’a hizmet etme noktasında büyük gayret içerisinde olacağız. Bölgemizin gelişmesi adına her alanda, Sanayici, İş adamlarımız ve Denizcilerimizle ile hareket ederek, yapılması gereken hizmetler için çözümler üretip birçok projeye İnşallah hep birlikte çok güzel işlere imza atacağız” dedi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu ise; “Ziyaretinizden dolayı çok memnuniyet duyduk. İskenderun’un Denizcilik ve deniz turizmi anlamında sorunları bellidir. Hep birlikte İskenderun’umuza faydalı olmak adına güzel çalışmalar içerisinde olacağımızı umuyorum. Sizlere de seçim çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here