CHP’li Gençler Şehit Vurdal’ın Kabrine Çiçek Ekimi Gerçekleştirdi

0
470

CHP İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Av. Erdem Harmaoğlu, İlçe Saymanı Emin Ergün, 1. Bölge Sorumlusu İhsan Türkoğlu ve İlçe Başkan Yardımcısı Leyla Bilen ile birlikte, Şehit Uzman Çavuş Selim Vurdal’ın Karayılan Mahallesi’nde ikamet eden annesi Nuran Vurdal ve kardeşi Erhan Vurdal’ı evlerinde ziyaret ettiler.

Ailenin uzun zamandır beklediği çiçeklendirme talebini yerine getiren CHP Gençlik Kolları, şehidimizin kabri etrafında çiçek ekimi gerçekleştirdi.

CHP Gençlik Kolları Başkanı Erdem Harmaoğlu ve yönetimini samimi bir şekilde karşılayan Şehit Annesi Nuran Vurdal, gençlere, nazik ziyaretlerinden ve ince düşüncelerinden ötürü teşekkür etti.

Ziyaret sonrası kısa bir değerlendirmede bulunan CHP Gençlik Kolları Başkanı Erdem Harmaoğlu; “Şehidimizin mezarı için uzun zamandır çiçek bekleyen şehit annesi Nuran Vurdal ve şehit kardeşi Erhan Vurdal’ı Karayılan Mahallesi’ndeki evlerinde ziyaret ederek çiçek taleplerini yerine getirdik. Emekleri için yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım İhsan Türkoğlu, Taylan Çiçek, Emin Ergün ve Leyla Bilen’e teşekkür ediyor, şehidimize bir kez daha rahmet diliyorum” dedi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here