CHP’li Adaylar Emekli Astsubaylarla Buluştu

0
130

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren CHP Hatay Milletvekili Adayları Suzan Şahin ve Riyat Kırmızıoğlu, CHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Muhsine Korkmaz ve partililer ile birlikte Türkiye Emekli Astsubaylar Derneğini ziyaret ettiler.

Misafirlerini kapıda karşılayan TEMAD Başkan Kazım Çakır, ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirdi.

TEMAD olarak, yaşadıkları sorunlar ve taleplerini dile getiren Başkan Kazım Çakır; “Emekli Astsubaylar olarak, özlük haklarında düzenleme beklentimiz hala devam ediyor. Aslında hükümet de bunun farkında ve bu yönde çalışmalar yapıldığı söyleniyor ancak sonuca varılmış değil. Biz bu sorun ve sıkıntılarımızı meclise taşıyacak vekiller istiyoruz” dedi.

Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı bir dernek olarak, aynı tarafta olduklarını dile getiren CHP Hatay Milletvekili Adayı Suzan Şahin; “Biz sizinle aynı taraftayız. Hükümetin bu sorunlarda ikilem yaratmaları ayrıştırmaları asla kabul edilebilir bir durum değil. Sizin için her türlü mücadeleyi vermeye hazırız. Bunun için meydanlardayız” diye konuştu.

CHP Hatay Milletvekili adayı Mehmet Riyat Kırmızıoğlu ise; “İstekleriniz konusunda hiç kimse merak etmesin ve endişe duymasın. Çünkü öyle bir hükümet geliyor ki sadece ‘Hak, Hukuk, Adalet’ sloganıyla yola çıktı bu hükümet. O yüzden biz rahatız. Sizlerde rahat olun” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here