CHP Seçim Çalışmalarına Hız Kazandırdı

0
174

Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçim çalışmalarını büyük bir kararlılıkla sürdüren CHP milletvekili adayları, siyasi partiler ile STK’lar ve demokratik kitle örgütlerine yaptıkları ziyaretlere hız kazandırdı.

CHP Hatay milletvekili adayları Suzan Şahin, Riyat Kırmızıoğlu, Dilan Kartal, CHP İskenderun ilçe başkanı Yusuf Mansuroğlu ve ilçe örgütü yöneticileri ile birlikte yaptıkları seçim ziyaretlerinde ülkenin içinde bulunduğu sorunları sıralayarak çözüm yolunun Demokratik Parlamenter Sistemden geçtiğini ifade ettiler.

CHP heyeti seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak ittifak halinde oldukları Demokrat Parti ilçe başkanı Bilal Karaosmanoğlu ve yöneticilerini ziyaret ettiler. Sıcak ve karşılıklı samimi duyguların paylaşıldığı görüşmede ittifakın seçim sonrasında da devam edeceği mesajı verildi.

Türkiye Mimarlar Mühendisler Odalar Birliğine (TMMOB) bağlı Mimarlar Odası İskenderun Temsilcisi Koray Tanın ve yönetim kurulu üyelerini, Makine Mühendisleri Odası İskenderun Temsilcisi Murat Durukan ve yönetim kurulu üyelerini, İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilcisi Kamil Turan ve yöneticilerini ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunan ve partilerine oy isteyen CHP heyeti gördükleri ilgiden memnun olduklarını ifade ettiler.

Seçime günler kala tempolu bir şekilde çalışmalarını devam ettiren CHP heyeti daha sonra sırasıyla Saadet Partisi ilçe yönetimini, kısa adı DEN olan Dumlupınar, Esentepe ve Numune mahalleleri Yardımlaşma Derneği ile Numune mahallesi semt pazarını gezerek vatandaşlarla buluştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here