CHP Sandık Görevlilerine Eğitim Verdi

0
82

CHP İskenderun İlçe Örgütü tarafından, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerinde sandık başında görev yapacak üyelere yönelik eğitim semineri düzenlendi.

Hatay Büyük Şehir Hizmet binası konferans salonunda düzenlenen seminerde Sandık başında görev yapacak üyelere; görev, sorumluluk ve yükümlülük konularında bilgi veren parti eğitmeni Mustafa Gökpınar ile Servet Doğan katılımcılardan gelen soruları da yanıtladılar.

Seminer sırasında katılımcılara yönelik bir konuşma yapan CHP İskenderun ilçe başkanı Yusuf Mansuroğlu, sandık görevinin önemine vurgu yaparak; “Oy namustur. Sandıkta görev yapan arkadaşlarımız vatandaşlarımızın oylarına sahip çıkmak zorundadır. Hepinizin bu konuda gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyorum” dedi.

Yapılacak seçimlerin ülkenin geleceğini yakından ilgilendirdiğine dikkat çekin ilçe başkanı Yusuf Mansuroğlu; “Kimseden çekinmenize gerek yok. Her sandıkta görevli arkadaşlarımızın yanı sıra partili müşahit arkadaşlarımızda bulunacaktır.

Bununla birlikte her seçim çevresinde görevli gönüllü Avukatlarımız da olacaktır. Karşılaşacağınız herhangi bir sorunda bütün görevli arkadaşlarımız yanınızda olacaktır. Sizler bu seçimde en önemli görevlerden birini yapacaksınız. Sandıkların açılıp oy kullanma işleminin başlamasından, sandıkların kapanması ve sonrasında oy tasnif ve sayım sırasında bile görevinizin sorumluluğu içerisinde hareket etmenizi bekliyorum. Siz görevinizi yaptıktan sonra, artık söz halkımızındır. Hepinize kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here