CHP Milletvekili A.Adayı Kırmızıoğlu, Elektrik Mühendisleri Odasını Ziyaret Etti

0
71

riyad kırmızıoğlu34“Herkesin İlgi Duyacağı Bir Siyaset Ortamını Beraberce Oluşturacağız”

CHP Milletvekili Aday Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu, Elektrik Mühendisleri Odası İskenderun Temsilciliğini ziyaret etti.

Bülent Bozdoğan, mühendis arkadaşları adına yaptığı konuşmada uzun yıllardır siyasetin içinde bulunan biri olarak Dr. Riyat Kırmızıoğlu’nu iyi tanıdıklarını ve TBMM’de kendilerini temsil edebileceğine inandıklarını belirterek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret sırasında görüşlerini belirten Dr. Riyat Kırmızıoğlu, sivil toplum kuruluşlarının ve meslek odalarının siyasetin mutfağı olduğunu ve ülke adına yapılacak olan bütün projelerin buralardan kaynak aldığını söyledi.

“Tek Olarak Hiçbir Şeyiz, Bir Arada Olursak Her Şeyiz”

Meslek odalarında edindiği deneyimleriyle siyasete girmeye karar verdiğini belirten Dr. Riyat Kırmızıoğlu; “Tek olarak hiçbir şeysiniz bu hayatta ama bir araya gelirseniz önünüzde hiçbir güç duramaz. Bu çalışma metodunu yaşamınızda uygularsanız, her alanda başarıya daha çabuk ulaşabilirsiniz. Meslek örgütleriyle beraber çalışma isteğimizi ve metodumuzu daha önce Mimarlar Odasındaki arkadaşlarımızla paylaşmıştık.

riyad kırmızıoğlu35

Bir kez daha tekrar edecek olursak senede en az 2 kez ayrı ayrı meslek örgütleri ile bir araya gelecek ve en az senede 2 kez de tümünü bir araya getirecek eşgüdüm kurulları oluşturacağız. Gündemimize aldığımız sorunların çözümünde ne kadar yol aldığımızı ölçülebilir hale getireceğiz. Yani diyorum ya, yapacak çok iş var, ama tek başına değil tabi ki sizlerle ve halkımızla” dedikten sonra gelen soruları cevaplandırdı. Dr. Riyat Kırmızıoğlu sağlık alanında yetiştiğini ancak CHP içinde örgütlenme ile de ilgili çalışmalar yapmak istediğinden bahsetti.

Kırmızıoğlu; “İletişim kanallarının yaygınlaştığı günümüzde halkın siyasette sadece seçmen olarak değerlendirilmemesi gerektiğini, oluşacak mahalle meclislerinin, bir dahaki seçim dönemine kadar birçok insanımızı aktif siyasete kazandıracağına inanıyorum. Örgütlenmeden doğan güçle 2019 yılında her üç seçimden zaferle çıkacak bir CHP için var gücümüzle çalışacağız. Milletvekili olmak için çıktığım bu yolda sizlerin desteği bana güç katacaktır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here