CHP Lideri Kılıçdaroğlu Yarın Hatay’da! Mullaoğlu; “Bütün Dünyaya ‘Barış’ Diye Haykıracağız”

0
202

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Yarın Hatay’da! Mullaoğlu; “Bütün Dünyaya ‘Barış’ Diye Haykıracağız

Yarın ilimize gelecek olan Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun programı hakkında bilgiler paylaşan CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu, tüm Hatay halkını mitinge davet etti.

Mullaoğlu, Kılıçdaroğlu’nun İl genelinde hayata geçirilen projelerin açılışını gerçekleştireceğini ifade ederek; “Ortadoğu’da savaş seslerinin çıktığı bu dönemde, barışın simgesi olan Cumhuriyet Halk Partisinin Sayın Genel Başkanı 14.04.2018 Cumartesi günü Hatay’a geliyor. Sayın Kılıçdaroğlu, Antakya köprü başında, Büyükşehir Belediyesinin önünde saat 16:00’da halka hitap edecek ve İlçe Belediyelerimiz ile Büyükşehir Belediyemizin yaptığı hizmetlerin açılışını gerçekleştirecektir. Binlerce yıldır, onlarca medeniyetin kaynaştığı ve kardeş olduğu bu topraklardan bütün dünyaya ‘Barış’ diye haykıracağız. Sesimizin birbirine karışarak çok güçlü bir şekilde çıkması için barışın ne olduğunu en iyi bilen bütün Hatay halkını mitingimize bekliyoruz” diye konuştu.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek toplu açılış töreni için bir mesaj yayınladı.

Başkan Culha mesajında; “14 Nisan 2018 cumartesi günü saat 16.30’da Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla, Antakya Cumhuriyet Alanında, Hatay Büyükşehir Belediyesi, Arsuz Belediyesi, Samandağ Belediyesi ve Defne Belediyesinin yapmış olduğu projelerin toplu açılış töreni yapılacaktır. Bütün halkımız ve basın mensubu arkadaşlarımız davetlidir. Katılımınız bizi onurlandıracaktır” ifadelerini kullandı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here