CHP İskenderun İlçe Başkan Adayı Cemal Yalçın; “Parti içi Kırgınlıklara Son Vereceğiz”

0
422

Önümüzdeki hafta sonu ilçe kongresini gerçekleştirecek olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nde, İskenderun İlçe Başkanlığı için adaylık açıklamaları devam ediyor.

Mevcut İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu’nun ardından İl Yöneticisi Cemal Yalçın da ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı. Dün parti binasında düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını kamuoyuna duyuran Yalçın; “Yıllarca Cumhuriyet Halk Partisi’nde il yönetim kurulunda görev yaptım. Bugün İskenderun Cumhuriyet Halk Partisi’nde hizmetkar olmaya karar vermiş bir kardeşiniz olarak karşınızdayım.

Kardeşlerim bugün burada süregelen ayrıştırıcı politikaları sonlandırıp birleştirici politikaların temelini atacağız. ‘Benim iki büyük eserim vardır; Biri Türkiye Cumhuriyeti diğeri Cumhuriyet Halk Partisidir’ diyen büyük deha Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ruhu şad olsun. Bize emanet edilen Cumhuriyet Halk Partine sahip olmak, çalışmaktan ve halkla bütünleşmekten geçer.

Yerelde iktidar genelde iktidarı getirir. Bizlere düşen görev sokaktan, beldelerden, ilçelerden Ankara’ya, sahada çalışarak, halkın içinde olarak, halk ile bütünleşerek kan akışını sağlamaktır. Allah nasip ederse sayın delegelerimiz takdir eder bizlere görev verirlerse, önceliğimiz, ben ve yönetimim sahada çalışıp partimizi, ilçemizde ilk yapılacak seçimlere hazırlamak olacaktır.

Göreve geldiğimiz günden itibaren parti içi kırgınlıklara son verilecektir. Cumhuriyet Halk Partisi güçlü tabanı ile yerelde ve genelde göreve hazır kadroları ile iktidara yürüyecektir” şeklinde açıklamalarda bulundu. Yalçın konuşmasının ardından tebrikleri kabul etti.

Basın toplantısına, CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, Kadın Kolları Başkanı Dr. Muhsine Korkmaz, Gençlik Kolları Başkanı Hurşit Mursaloğlu ve partililer katıldı. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here