CHP İl Başkanından Çelik-İş’e Ziyaret!

0
60

Mullaoğlu; “Örgütlenmenin Önüne Geçen Her Türlü Yasanın Karşısında Olmak Gerekir”

Çelik İş Sendikası İskenderun Şubesini ziyaret eden CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu, çıkarılan sendikalar yasasının kabul edilemez olduğunun altını çizdi. Başkan Mullaoğlu, örgütlenmenin önüne geçecek her türlü yasanın karşısında olunması gerektiğini belirtti.

CHP İskenderun İlçe Yönetimi ve bazı Belediye Meclis Üyelerinin katılımı ile Çelik İş Sendikasına nezaket ziyareti gerçekleştiren CHP İl Başkanı Servet Mullaoğlu’nu Şube Yönetimi karşıladı. Sendika Başkanı Metin Önde’nin mazereti nedeniyle, gelen misafirleri şube yönetiminden Tuncay Avcı, Hacı Gönül, Musa Okçu ve Murat Kayış ağırladı. Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette konu işçi hakları ve sendika yasası oldu.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sendika Mali Sekreteri Tuncay Avcı; “Çok güçlü ve başarılı bir yönetimden görevi devraldık! Bunun bilinci ve farkındayız. Onları geçmek zor ama yine de Başkan Metin Önde başkanlığında oluşan yönetimimiz bu bölgeye çok hareketlilik getirecek çalışmalara imza atacaktır. İşvereni kazandıracağımız gibi bizde kazanacağız! Diğer sendikalar, Çelik İş sendikasının işyerlerindeki faaliyetlerini örnek almalıdır” dedi. Avcı, bölgenin sendikası olduklarının altını bir kez daha çizdi.

Çelik İş Sendikasını önemsediklerini söyleyen CHP İl Başkanı Mullaoğlu da; “Sivil toplum örgütlerinin, iktidarın almış olduğu yanlış kararlar karşısında geçmişte olduğu gibi alanlara inip sesini çıkarmaları gerekir. Kısaca eski sendikaları özlüyoruz! Sivil toplum örgütleri her konuda iktidar ile birlikte hareket ederse, kim bunlara dur diyecek. Bizler kadar sizlerin üzerinize düşen bir görevdir. Sendika yasası gibi alınan yanlış kararlarda ses çıkarmanızı bekliyoruz. Sendikalar yasası örgütlenmenin önüne geçen bir yasadır. Örgütlenmenin önüne geçen her türlü yasanın karşısında olmak gerekir” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here